Libnet.ro
UNICEF

08:30

BNR se opune achizitiei Bancii Romanesti de catre OTP Bank

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BNR se opune achizitiei Bancii Romanesti de catre OTP Bank

ACTUALIZARE 15:20 Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, acum cateva momente, ca se opune achizitiei Bancii Romanesti de catre OTP Bank ------------- Banca Nationala a Romaniei BNR) a blocat achizitia Bancii Romanesti de catre OTP Bank Romania, potrivit informatiilor aparute, ieri, in presa noastra, dar si pe unele site-uri straine. Astfel, BNR nu si-a dat avizul pentru aceasta tranzactie, desi termenul pana la care ar fi trebuit sa se exprime a exprirat inca din toamna anului trecut. continuă pe Ziarul Bursa

BNR a respins preluarea Bancii Romanesti de catre OTP Bank

OTP Bank nu poate prelua Banca Romaneasca, a decis miercuri Banca Nationala a Romaniei BNR), care a respins aceasta tranzactie.

BNR se opune preluarii Bancii Romanesti de catre OTP Bank

Banca Nationala a Romaniei BNR) anunta ca se opune preluarii Bancii Romanesti de catre OTP Bank Romania. Institutia nu a precizat, insa, motivele pentru care a respins preluarea. OTP Bank a anuntat, la jumatatea anului trecut, ca a ajuns la un acord.

BNR se opune preluarii Bancii Romanesti de catre OTP Bank

Banca Nationala a Romaniei a respins, miercuri, preluarea Bancii Romanesti de catre OTP Bank. Aprobrea cererii de autorizare de catre banca centrala era conditie legala esentiala, au declarat surse din.

Presa: BNR a blocat achizitia Bancii Romanesti de catre OTP Bank

Banca Nationala a Romaniei BNR) a blocat achizitia Bancii Romanesti de catre OTP Bank Romania, potrivit informatiilor aparute, ieri, in presa noastra, dar si pe unele site-uri straine. Astfel, BNR nu si-a dat avizul pentru aceasta tranzactie, desi termenul pana la care ar fi trebuit sa se exprime a exprirat inca din toamna anului trecut.

BNR respinge preluarea Bancii Romanesti de catre grupul maghiar OTP Bank

Banca Nationala a Romaniei a respins miercuri cererea grupului ungar OTP de achizitie a Bancii Romanesti, decizie fara precedent la un asemenea nivel, ceea ce ridica multe semne de intrebare legate de.

Press: The NBR has blocked the acquisition of Banca Romaneasca by OTP Bank

The National Bank of Romania BNR) has blocked the acquisition of Banca Romaneasca by OTP Bank Romania, according to information which appeared yesterday in the Romanian press, as well as on some foreign websites. Thus, the NBR hasn 't issued an opinion on the transaction, even though the time by which it should have done so expired since back in autumn last year.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )