Libnet.ro
UNICEF

08:00

BNR a pregatit terenul pentru conversia in lei a creditelor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BNR a pregatit terenul pentru conversia in lei a creditelor

Avocatul Gheorghe Piperea ne-a transmis un articol pe care il redam mai jos, integra, si in care analizeaza cateva modificari recente aplicate unor regulamente ale Bancii Nationale a Romaniei BNR). continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul a discutat in prima lectura un proiect de lege pentru conversia in lei a creditelor in valuta

Guvernul a discutat miercuri, in prima lectura, un proiect de lege privind conversia in lei a creditelor in valute care s-au apreciat cu peste 50% fata de leu raportat la momentul contractarii creditului, au anuntat surse guvernamentale, potrivit Agerpres. Dupa conversia in lei, banca va acorda un discount de 15% din valoarea rezultata iar statul va asigura garantii pentru 50% din suma.

Guvernul vrea un proiect de lege pentru conversia in lei a creditelor in valuta

Guvernul a discutat, miercuri, in prima lectura, un proiect de lege referitor la conversia creditelor din valuta in lei, care s-au apreciat cu peste 50% fata de leu de la momentul acordarii creditului, informeaza Mediafax.

Proiectul pentru solutionarea problemei creditelor in CHF, in prima lectura in Guvern

Proiectul la care reprezentantii Ministerului Finantelor Publice MFP) si cei ai sectorului bancar au lucrat in ultima perioada, in vederea solutionarii problemei creditelor in franci elvetieni CHF), urmeaza sa fie discutat, astazi, in Guvern, intr-o prima lectura, dupa cum ne-a spus, ieri, Darius Valcov, ministrul demisionar al Finantelor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )