Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bob De Man, noul Director General al Raiffeisen Leasing Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bob De Man, noul Director General al Raiffeisen Leasing Romania

Bob De Man este, incepand de astazi, noul Director General al Raiffeisen Leasing Romania, acesta inlocuindu-l pe Felix Daniliuc, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Gabriela Szabo, noul director general al CSM Bucuresti

Gabriela Szabo a fost numita, vineri, in functia de director general al Clubul Sportiv Municipal Bucuresti, pe o perioada de maxim un an, dupa ce la inceputul lunii iunie Alin Petrache a fost demis din aceasta functie pentru cheltuieli iresponsabile.

Gabi Szabo este noul director general al CSM Bucuresti

Gabriela Szabo a fost numita vineri in functia de director general al CSM Bucuresti, se arata intr-un comunicat al Primariei Municipiului Bucuresti PMB), remis duminica Agerpres.

Firea a mutat:Szabo e noul director general al clubului CSM Bucuresti

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a numit-o pe Gabriela Szabo in functia de director general al Clubul Sportiv Municipal Bucuresti, pe o perioada de maxim un an, dupa ce la inceputul lunii iunie l-a demis pe Alin Petrache din aceasta functie pentru cheltuieli iresponsabile.

Gabriela Szabo, noul director general al CSM Bucuresti

Gabriela Szabo a fost numita vineri in functia de director general al CSM Bucuresti, se arata intr-un comunicat al Primariei Municipiului Bucuresti PMB). incepand cu aceasta.

Firea taie si spanzura si in sport: a numit noul director general la CSM Bucuresti. Clubul sa devina o forta mondiala!

Primarul Capitalei a anuntat, in februarie 2017, aducerea Cristinei Neagu la clubul de handbal, de curand l-a dat afara pe directorul general de la CSM si tocmai a dezvaluit cine va ocupa de acum incolo postul ramas vacant.

Schimbare la sefia Casei de Pensii. Cine este noul director

Noul director interimar lucreaza in institutie de doar doi ani, ca inspector, dupa ce anterior a fost angajat al Primariei Zalau.

Gabriela Szabo a fost numita in functia de director general al CSM Bucuresti

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a numit-o pe Gabriela Szabo in functia de director general al Clubul Sportiv Municipal Bucuresti, pe o perioada de maxim un an, dupa ce la inceputul lunii iunie l-a demis pe Alin Petrache din aceasta functie pentru cheltuieli iresponsabile, transmit surse din presa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )