Libnet.ro
UNICEF

12:00

Boc a inaugurat Promenada Inimii in Parcul Central din Cluj si a parcurs un ...

România Liberă România Liberă,
Boc a inaugurat Promenada Inimii in Parcul Central din Cluj si a parcurs un ...

Primarul Emil Boc a inaugurat, sambata, primele doua trasee ale Promenadei Inimii, in Parcul Central din Cluj-Napoca, cu ocazia Zilei Mondiale a Inimii, si a parcurs un traseu cu o lungime de 600 de metri, alaturi de peste o suta de persoane, transmite Mediafax. Emil Boc a participat la un eveniment organizat de Spitalulul Clinic de Recuperare si Fundatia Romana a Inimii, de inaugurare a Promenadei Inimii in jurul lacului din Parcul Central, care le ofera clujenilor posibilitatea de a face . continuă pe România Liberă

FOTO De Ziua Mondiala a Inimii, la Cluj s-au inaugurat trasee de promenada pentru cardiaci

Primarul Clujului, Emil Boc, a participat, sambata, 28 septembrie, de Ziua Mondiala a Inimii, la un eveniment organizat de Spitalulul Clinic de Recuperare si Fundatia Romana a Inimii. in Parcul central din Cluj s-au inaugurat doua trasee adresate atat clujenilor care au probleme cu inima, cat si celor care nu au astfel de afectiuni.

Promenada Inimii in Parcul Tractorul

De Ziua Mondiala a Inimii, marcata in 29 septembrie, Clubul Rotary brasoveni va asteapta la Promenada Inimii, in Parcul Tractorul. Este vorba despre un proiect de amenajare a unui traseu accesibil, cu lungimea de aproximativ 3 km, marcat cu panouri de semnalizare, scrie bzb. ro.

Primul Congres al femeilor din UDMR alege conducerea si adopta Programul Organizatiei de Femei.

Primul Congres al Organizatiei de Femei a UDMR a inceput, sambata, la Cluj-Napoca, la manifestare participand circa 200 de delegate din partea a 22 de filiale teritoriale, la final urmand sa se aleaga structura de conducere si sa se adopte Programul si Regulamentul de functionare al organizatiei, informeaza Mediafax. La primul Congres Extraordinar al Organizatiei de Femei a UDMR, care se desfasoara, sambata, la cladirea Casino din Parcul Central din Cluj-Napoca, sunt prezenti si au transmis .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )