Libnet.ro
UNICEF

19:00

Bodyguardul unui club din Neamt, omorat de un client cu 160 de lovituri

B1 B1,
Bodyguardul unui club din Neamt, omorat de un client cu 160 de lovituri

Un barbat in varsta de 31 de ani, a fost omorat in bataie de un tanar de 24 de ani. Victima era bodyguard la un club din comuna Roznov, judetul Neamt, potrivit. continuă pe B1

Aparitie apocaliptica pe cerul unui orasel din Siberia. Localnicii au alertat autoritatile, crezand ca sunt martorii unui atac nuclear

Un nor imens in forma de ciuperca a pus pe jar locuitorii unui orasel din Siberia, care au sunat la serviciile de urgenta, speriati ca ar fi martorii unui atac nuclear, scrie Mirror. Imaginile.

Barbat arestat in Sidney dupa un atac asupra unui club gay ce putea sfarsi tragic: Acesta a inlocuit lubrifiantul cu acid clorhidric

Un barbat de 62 de ani a fost prins in fapt in timp ce inlocuia lubrifiantul dintr-un club de socializare pentru gay cu acid clorhidric. Fortele de securitate l-au gasit dupa ce a activat din.

Peste 50 de romi au fost alungati de localnicii unui sat din Ucraina. Conflictul a izbucnit dupa ce o fetita a fost gasita moarta (VIDEO)

Lochtchinovka, un mic sat din regiunea Odesa, a fost teatrul unui adevarat conflict intre ucraineni si romi, dupa moartea unei fetite de opt ani. 50 de persoane de etnie romaau fost fortate sa.

Misiune de un an incheiata de NASA: Sase persoane au simulat viata pe Marte in interiorul unui dom din Hawaii (FOTO)

NASA a incheiat o misiune de un an de simulare a vietii pe Marte. Simularea a avut loc intr-un dom din Hawaii, iar echipa formata din sase oameni au simulat viata pe Marte, informeaza.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1964 seconds )