Libnet.ro
UNICEF

12:30

Bogatii din Marea Britanie sunt mai prosperi ca niciodata. Averile lor au crescut cu 15% in ultimul an

Antena3 Antena3,
Bogatii din Marea Britanie sunt mai prosperi ca niciodata. Averile lor au crescut cu 15% in ultimul an

Bogatii din Marea Britanie sunt mai prosperi ca niciodata. Averile lor au crescut cu 15% in ultimul an, potrivit unei liste publicate de Sunday Times. Dintre primii 1000 de bogati din Regat fac parte nu numai oameni. continuă pe Antena3

Imigrantii din Marea Britanie trebuie sa invete engleza si sa respecte stilul nostru de viata. Vezi cine spune asta

Imigrantii din Marea Britanie trebuie sa invete limba engleza si sa respecte stilul nostru de viata, a spus secretarul de stat britanic Sajid Javid in cadrul unui interviu. Acesta a precizat ca britanicii.

Raport: Clientii marilor companii din domeniul tehnologiei sunt mai bine protejati

Marile companii din tehnologie protejeaza cu sfintenie datele utilizatorilor, afirma CNET. Rezultatele unui raport al Electronic Frontier Foundation arata ca gigantii Facebook, Google, Microsoft, Apple, sau Yahoo.

Vladimir Putin, din Marea Neagra la Marea Chinei

In plina criza intre Rusia si puterile occidentale, care ii reproseaza ingerinta in criza din Ucraina, presedintele rus, Vladimir Putin, efectueaza o vizita la Shanghai, la 20 mai, la invitatia omologului sau chinez, Xi Jinping, unde spera sa gaseasca interlocutori mai intelegatori, intr-o China din ce in ce mai intreprinzatoare in conflictele sale teritoriale.

Vasile Blaga: Tinerii pesedisti sunt mai rai decat cei vechi

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, sambata, la Ploiesti, ca tineriii pesedisti sunt ami rau decat vechii, relateaza Mediafax. Tinerii pesedisti sunt mai rai decat vechii pesedisti.

Blaga: Tinerii pesedisti sunt mai rai decat vechii

Liderul PDL, Vasile Blaga, a afirmat, sambata, la Ploiesti, ca tinerii pesedisti sunt mai rai decat vechii, sustinand ca tanara garda a PSD lucreaza numai pe clanuri.

De ce barbatii care inseala sunt mai predispusi la infarct

Cercetatorii de la Unversitatea din Florenta au descoperit un motiv pur medical pentru care adulterul nu este benefic: barbatii insurati si infideli sunt mai predispusi sa sufere un atac de cord.

COD ROSU de INUNDATII pe raul Putna. Opt localitati din judetul Vrancea sunt in pericol

Hidrologii au instituit cod rosu pe raul Putna, pe sectorul Mircesti, la confluenta cu raul Siret, in zona sectorului indiguit Suraia. Opt localitati din judetul Vrancea sunt in pericol de inundatie.

Extrema dreapta din Franta atrage tot mai multe persoane de culoare sau arabi

Frontul National din Franta atrage tot mai multe persoane de culoare sau arabi, desi prezenta lor poate fi considerata ciudata pe fondul scandarilor On est chez NOUS Suntem acasa), relateaza BBC News.

Estul Europei nu-si doreste probleme cu Rusia. Bogatii din Vest au o politica ipocrita, economiile nostre pot fi periclitate!

Liderii politici din Cehia, Ungaria si Slovacia se opun la unison deteriorarii situatiei economice din tarile lor, in cazul in care sanctiunile SUA si UE impotriva Rusiei se vor inaspri. Premierul Slovaciei,.

Estul Europei nu-si doreste probleme cu Rusia. Bogatii din Vest au o politica ipocrita, economiile noastre pot fi periclitate!

Liderii politici din Cehia, Ungaria si Slovacia se opun la unison deteriorarii situatiei economice din tarile lor, in cazul in care sanctiunile SUA si UE impotriva Rusiei se vor inaspri. Premierul Slovaciei,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )