Libnet.ro
UNICEF

00:08

Bogdan Aurescu, somat de un deputat sa explice ce masuri diplomatice a luat pentru gasirea deputatului UDMR Marko Attila, care ar fi protejat de statul ungar

B1 B1,
Bogdan Aurescu, somat de un deputat sa explice ce masuri diplomatice a luat pentru gasirea deputatului UDMR Marko Attila, care ar fi protejat de statul ungar

Ministrul Afacerilor Externe Bogdan Aurescu este chemat sa dea explicatii in privinta deputatului UDMR Marko Attila, care ar fi protejat de statul ungar, in urma votului de incuviintare a arestarii sale dat de. continuă pe B1

Bogdan Aurescu: Cinematografia romaneasca, unul dintre cei mai bun ambasadori ai Romaniei

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, este de parere ca premiul obtinut de pelicula Aferim! la Berlinale confirma faptul ca cinematografia romaneasca este unul dintre cei mai buni ambasadori pe care ii poate avea Romania.

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, in vizita in Slovacia

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, face luni o vizita oficiala in Slovacia, in cadrul careia va avea intrevederi cu omologul Miroslav Laj269;ak, cu presedintele Andrej Kiska si cu premierul Robert Fico.

Bogdan Aurescu, intrevedere cu presedintele si prim-ministrul Georgiei

Ministrul afacerilor externe Bogdan Aurescu a fost primit astazi de Presedintele Georgiei Giorgi Margvelasvili si a avut intrevederi cu primul-ministru Irakli Garibasvili, presedintele Parlamentului David Usupasvili, precum si cu ministrul de stat al Georgiei pentru integrare europeana si euro-atlantica David Bakradze.

Un deputat, catre Aurescu: Ce masuri concrete a luat MAE pentru revenirea in tara a deputatului Marko Attila?

Deputatul Bogdan Diaconu ii cere ministrului de Externe Bogdan Aurescu sa spuna daca diplomatia maghiara a fost notificata cu privire la cazul deputatului maghiar Marko Attila, aflat, potrivit avocatului acestuia, sub protectia personala a premierului Ungariei, Viktor Orban.

Bogdan Aurescu, despre succesul lui Radu Jude la Berlin: Noul cinema romanesc este unul dintre cei mai buni ambasadori ai Romaniei in lume (FOTO)

Castigarea Ursului de Argint la Berlinale 2015 de catre regizorul Radu Jude confirma faptul ca noul cinema romanesc este unul dintre cei mai bun ambasadori ai Romaniei, apreciaza Ministrul de Externe, Bogdan.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2397 seconds )