Libnet.ro
UNICEF

23:00

Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei: Bilant cu sute de amenzi pentru marile magazine. Daca nu respecta angajamentele, companiile vor fi sanctionate (VIDEO)

B1 B1,
Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei: Bilant cu sute de amenzi pentru marile magazine. Daca nu respecta angajamentele, companiile vor fi sanctionate (VIDEO)

Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei, a afirmat, joi, la prezentarea raportului de activitate al institutiei pe care o conduce ca toate companiile trebuie sa inteleaga ca daca nu respecta. continuă pe B1

Chiritoiu: Observatorul preturilor ar putea ajuta la monitorizarea impactului scaderii TVA la alimente. Retailerii se opun acestui proiect

Monitorul preturilor la produsele alimentare ar putea sa ne ajute la urmarirea impactului scaderii TVA la alimente asupra consumatorului final, de aceea este un moment bun pentru a grabi implementarea acestui instrument, a declarat joi Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei.

Ponta cere sprijinul Consiliului Concurentei, dupa reducerea TVA alimente

Premierul Victor Ponta a solicitat sprijinul Consiliului Concurentei pentru primele luni dupa aplicarea TVA de 9% la alimente, pentru a preveni aparitia unor noi carteluri pe piata, informeaza Mediafax.

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, liberalul Cristian Adomnitei, se afla la sedinta plenara a Comitetului Regiunilor din Bruxelles

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, liberalul Cristian Adomnitei, vizat in dosarul in care procurorii DNA fac perchezitii miercuri la CJ, privind fapte de coruptie, se afla la Bruxelles, acolo unde.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )