Libnet.ro
UNICEF

11:00

Bogdan Stancu, record de goluri impotriva unei echipe din Turcia

România Liberă România Liberă,
Bogdan Stancu, record de goluri impotriva unei echipe din Turcia

Internationalul roman Bogdan Stancu, atacantul lui Genclerbirligi, a inscris din nou in poarta celor de la Eskisehirspor, in meciul pierdut de echipa sa cu scorul de 1-2. Stancu a devenit singurul jucator care le-a marcat 9 goluri celor de la Eskisehirspor. continuă pe România Liberă

Bogdan Stancu ajunge la cota opt goluri in Turcia

Internationalul Bogdan Stancu a marcat un gol in meciul de campionat pe care formatia sa, Genclerbirligi, l-a disputat pe teren propriu in etapa a 20-a cu Eskisehirspor.

Bogdan Stancu a fost operat la mana

Atacantul Bogdan Stancu a fost operat la brat dupa ce a suferit o fractura in timpul meciului de campionat cuEskisehirspor.

Bogdan Stancu, in forma. Motanul, la al treilea meci consecutiv cu gol marcat

Bogdan Stancu a deschis scorul luni pentru Genclerbirligi, in partida de luni cu Eskisehirspor 1-2), si a bifat cel de-al treilea meci consecutiv cu gol marcat.

Protest inedit al unei femei din Vrancea fata de criza francului elvetian: A solicitat chitanta pentru fiecare franc platit

O femeie din Vrancea a protestat intr-un mod inedit fata de criza francului elvetian. Mariana Iftode, in varsta de 41 de ani, a platit echivalentul a 20 de franci elvetieni, solicitand chitanta pentru fiecare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )