Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bonurile de 6 lei de pe 7 februarie, castigatoare la Loteria Bonurilor Fiscale. Castigatorii vor imparti 1 milion de lei

Hotnews Hotnews,
 Bonurile de 6 lei de pe 7 februarie, castigatoare la Loteria Bonurilor Fiscale. Castigatorii vor imparti 1 milion de lei

Persoanele care detin unul sau mai multe bonuri fiscale emise la 7 februarie, cu valori intre 6,00 lei si 6,99 lei, se pot prezenta in urmatoarele 30 de zile la unitatile ANAF, cu bonurile in original si o copie a actului de identitate, premiile urmand sa fie acordate in maxim trei luni. Premiul de 1 mil. lei se va imparti la cei care au dus bonurile la fisc. De exemplu, daca la ANAF vor fi primite 100 de bonuri care indeplinesc toate conditiile necesare, fiecare castigator va primi 10. 000 de lei. continuă pe Hotnews

A avut loc prima extragere pentru Loteria bonurilor fiscale. Ce valoare au bonurile castigatoare

Prima extragere pentru Loteria bonurilor fiscale, cu premii totale de un milion de lei, a avut loc luni, chiar a doua zi de Paste. Valoarea bonurilor fiscale castigatoare a fost stabilita printr-o extragere in trei etape: o bila pentru luna emiterii bonului - cifra 2, reprezentand luna februarie, o bila pentru ziua emiterii bonului - 7, urmate de ultima etapa, cu trei bile reprezentand valoarea bonului - cifrele 0, 0, 6.

Prima extragere la loteria bonurilor fiscale: Cine are un bon emis pe 7 februarie, cu o valoare totala de 6 lei, poate revendica un premiu de la Ministerul de Finante

00 in urma primei extrageri la loteria bonurilor fiscale au fost alese: cifra 2, reprezentand luna februarie, o bila pentru ziua emiterii bonului - 7, urmate de ultima etapa, cu trei bile.

Loteria Bonurilor Fiscale: tot ce trebuie sa stiti despre extragerea de maine

Loteria Bonurilor Fiscale. Prima extragere pentru Loteria bonurilor fiscale, cu premii totale de un milion de lei, va avea loc luni, in a doua zi de Paste, la studioul TV al Loteriei Romane siva fi transmisa in direct de Televiziunea Romana.

Loteria Bonurilor Fiscale, prima extragere: bonurile in valoare de 6 lei emise la 7 februarie, castigatoare

Persoanele care detin unul sau mai multe bonuri fiscale emise la 7 februarie, cu valori intre 6,00 lei si 6,99 lei, se pot prezenta in urmatoarele 30 de zile la unitatile ANAF, cu bonurile in original si o copie a actului de identitate, premiile urmand sa fie acordate in maxim trei luni.

Loteria Bonurilor Fiscale: castigatori

Castigatorii primei extrageri organizate luni, 13 aprilie, au inceput sa afiseze pe retelele sociale bonurile care prezinta datele anuntate drept castigatoare: bonuri cu valoarea intre 6,00 si 6,99 lei emise in data de 7 februarie.

Loteria Bonurilor Fiscale si-a ales castigatorii! Ce trebuie sa faca norocosii pentru a intra in posesia premiilor

Astazi a avut loc prima extragere a Loteriei Fiscale. Romanii care au pastrat bonurile din 7 februarie, cu o valoare intre 6 lei si 6,99 lei, sunt castigatorii Loteriei Bonurilor si vor imparti premiul de un.

Prima extragere la loteria bonurilor fiscale

Cei care au pastrat bonurile de la cumparaturile facute in ultimele doua luni, au sanse de castig, in urma extragerii de luni. Un milion de lei este valoarea totala a premiilor puse in joc, informeaza B1 TV.

Loteria bonurilor: Care sunt biletele castigatoare la prima extragere, de Paste

Prima extragere a loteriei bonurilor fiscale a avut loc luni, 13 aprilie, in cea de-a doua zi a Pastelui, Ministerul Finantelor Publice si Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) anuntand biletele castigatoare.

Loteria Bonurilor Fiscale. Cum vedeti daca ati castigat si ce date de pe bonul castigator trebuie raportate la Fisc pentru a primi premiul

Luni, 13 aprilie, la ora 11. 30, se va transmite in direct la TV prima sesiune de extrageri in cadrul Loteriei Bonurilor Fiscale. Atunci vom afla in ce zi a fost emis si ce valoare are bonul pentru a fi castigator. Pana atunci, va prezentam principalele informatii pe care trebuie sa le urmariti in cazul in care descoperiti ca aveti bonul catigator.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )