Libnet.ro
UNICEF

14:00

Boris Johnson, Trumpul britanic, tine prima pagina a presei iraniene

România Liberă România Liberă,
Boris Johnson, Trumpul britanic, tine prima pagina a presei iraniene

Boris Johnson tine prima pagina in presa iraniana, extrem de critica la adresa acestuia, miercuri, l. continuă pe România Liberă

Prima dezertare. Un ministru britanic anunta ca demisioneaza daca Boris Johnson devine premier

Ministrul britanic al finantelor, Philip Hammond, care se opune unui Brexit fara acord, si-a anuntat duminica intentia de a demisiona in cazul in care fostul ministrul de externe Boris Johnson devine.

Boris Johnson, primul discurs in calitate de premier al Marii Britanii: Poporul britanic s-a saturat sa astepte. De aceea vom parasi UE pe 31 octombrie

Boris Johnson a sustinut un prim discurs in calitate de premier al Marii Britanii. Acesta a avut numai cuvinte de lauda la adresa fostului premier britanic Theresa May, amintind de dorinta ei profunda de a servi.

Angela Merkel il felicita pe noul premier britanic Boris Johnson

Cancelarul german Angela Merkel l-a felicitat pe noul premier britanic, Boris Johnson si a afirmat ca se asteapta la o cooperare buna cu fostul primar al Londrei, informeaza Reuters.

Boris Johnson mai face o victima: inca un om paraseste Guvernul britanic inainte ca Theresa May sa plece din Downing Street

Sir Alan Duncan, ministrul britanic de stat pentru Europa si Americi, a demisionat, luni, pe fondul preluarii sefiei guvernului de catre Boris Johnson, care a declarat ca sustine iesirea Regatului Unit din UE pe.

Boris Johnson a inceput restructurarea guvernului: Ministrul Afacerilor si ministrul Comertului International au fost concediati

Noul premier britanic Boris Johnson a inceput restructurarea guvernului britanic. Ministrul Afacerilor Greg Clark si ministrul Comertului International Liam Fox au fost concediati in timp ce ministrul Transporturilor Chris Grayling, cel al Administratiei Locale James Brokenshire si ministrul Educatiei Damian Hinds au demisionat, informeaza The Guardian.

BORIS JOHNSON, IN PRIMUL SAU DISCURS CA PREMIER: Marea Britanie va iesi cu siguranta din UE pe 31 octombrie

Boris Johnson a tinut primul sau discurs ca premier britanic in fata Downing Street. El a laudat puterea si rabdarea fostului premier Theresa May si dorinta ei profunda de a servi publicul. insa, sustine Johnson, in ciuda eforturilor ei, pesimistii de acasa si din strainatate vad Marea Britanie ca pe un prizonier al vechilor argumente din 2016.

Irlanda considera ca afirmatiile lui Boris Johnson despre Brexit nu sunt din lumea reala

Sugestiile noului premier britanic Boris Johnson ca Acordul Brexit ar putea fi renegociat cu Uniunea Europeana in urmatoarele luni nu sunt din lumea reala, a afirmat miercuri seara Leo Varadkar, prim-ministrul Irlandei, potrivit Mediafax. Nicola Sturgeon: Votul pentru independenta Scotiei va fi mai important ca oricand in timpul lui Boris Johnson.

Turcia saluta alegerea lui Boris Johnson, nepotul otoman, in fruntea Marii Britanii

Turcia a sarbatorit mostenirea turca a noului prim-ministru britanic, Boris Johnson, miercuri, politicieni si canale de presa proclamand ca nepotul otoman ar putea intari legaturile dintre cele doua state aflate la extremitatile Europei, scrie Reuters.

Este oficial! Boris Johnson, noul prim-ministru al Regatului Unit

Boris Johnson a fost desemnat oficial miercuri prim-ministru al Regatului Unit de regina Elisabeta a II-a, dupa ce politicianul britanic a venit la Palatul Buckingham la putin timp dupa ora locala 15. 00, relateaza.

Donald Trump si Boris Johnson, prieteni adevarati sau falsi?

Situatia pare de-acum favorabila unei relansari a relatiei speciale dintre Statele Unite si Marea Britanie, insa intelegerea afisata de catre Donald Trump si viitorul premier britanic Boris Johnson se dovedeste mai complicata intre cei doi lideri, considerati egocentrici si cu interese uneori divergente, relateaza AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )