Libnet.ro
UNICEF

11:30

Borussia Dortmund ramane neinvinsa pe teren propriu cu Real Madrid

Online Sport Online Sport,
Borussia Dortmund ramane neinvinsa pe teren propriu cu Real Madrid

Campioana Europei a condus de doua ori la Dortmund si de fiecare data Borussia Dortmund a revenit pe tabela, rezultatul final de 2-2 pastrand cele doua echipe pe primele locuri in grupa. Borussia Dortmund ramane fara infrangere in sase meciuri cu Real Madrid pe teren propriu. continuă pe Online Sport

Toata lumea asteapta multe goluri in confruntarea de cinci stele Borussia Dortmund Real Madrid: VEZI care este PARIUL ZILEI de la STANLEYBET

P) Dupa memorabila victorie a Borussiei Dortmund in semifinala Champions League din 2013, scor 4-1 cu galacticii de la Real Madrid, toate confruntarile dintre cele doua echipe s-au lasat cu scantei.

Borussia Dortmund-Real Madrid, derby-ul serii in Liga Campionilor

Dupa debutul cu emotii si victoria pe final de meci obtinuta acasa cu Sporting Lisabona 2-1), campioana Real Madrid are parte de un nou test de foc in Germania.

Dortmund - Real Madrid, duel de foc in Liga Campionilor, diseara, de la ora 21.45

Capul de afis al zilei de azi in Liga Campionilor este fara indoiala partida dintre Borussia Dortmund si Real Madrid, favoritele grupei F.

Champions League: Dortmund vs Real Madrid, meciul zilei (Programul complet)

A doua etapa din grupele Champions League debuteaza marti, cu partidele din grupele E - H. Stadionul Signal Iduna Park va gazdui cel mai asteptat duel al serii, Dortmund vs Real Madrid. Confruntarea cu numarul 11 dintre cele doua echipe va fi transmisa in direct la Dolce Sport 1 si Pro Tv, de la ora 21:45.

Cristiano Ronaldo, suparat pe antrenor dupa ce a fost schimbat: Real Madrid s-a incurcat in campionat cu Las Palmas (FOTO)

Real Madrid a facut un pas gresit in lupta cu FC Barcelona pentru campionatul Spaniei. Galacticii au remizat 2-2 cu Las Palmas intr-un meci in care nimeni nu se astepta ca acestia sa pi.

VIDEO Las Palmas - Real Madrid 2-2/ A doua remiza consecutiva pentru echipa lui Zidane

Real Madrid a obtinut doar un rezultat de egalitate, scor 2-2, in deplasarea cu Las Palmas, intr-o partida contand pentru etapa a sasea din La Liga. Echipa lui Zinedine Zidane este la doua remiza consecutiva in campionat, dar isi pastreaza locul de lider in clasament, la o distanta de un punct fata de rivala Barcelona.

Real Madrid s-a impiedicat in campionat. Barcelona defileaza si fara Messi

Dupa sase etape disputate in campionatul Spaniei, Real Madrid si FC Barcelona sunt despartite de un punct in fruntea clasamentului.

Al doilea egal consecutiv pentru Real Madrid si Barcelona s-a apropiat la un punct

Real Madrid a remizat, sambata seara, in deplasare cu Las Palmas, scor 2-2, si mai pastreaza un singur punct avans fata de FC Barcelona in clasamentul din La Liga.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )