Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un botosanean i-a dat foc nevestei dupa o criza de gelozie. Femeia a murit la spital

Adevărul Adevărul,
Un botosanean i-a dat foc nevestei dupa o criza de gelozie. Femeia a murit la spital

Un barbat din localitatea botosaneana Mandresti si-a incendiat sotia dupa ce aceasta a facut o criza de gelozie. Incidentul a avut loc in urma cu doua luni. Femeia a murit pe patul de spital, iar sotul este cercetat acuma pentru omor calificat. continuă pe Adevărul

Un tanar parasit de iubita si-a dat foc dupa ce i-a incendiat fetei usa apartamentului

Suparat ca este respins de fosta iubita, un tanar de 27 de ani din Lugoj s-a dus la casa fetei din Timisoara, unde a incendiat usa apartamentului, iar apoi si-a dat foc.

Timisoara: Un tanar si-a dat foc in fata casei fostei iubite

Un tanar din Timisoara a recurs la un gest socant din dragoste. Pentru ca a fost parasit de iubita, barbatul si-a dat foc in fata casei femeii, transmite B1 TV. in stare grava, el a fost dus cu elicopterul.

Un localnic din Balesti a dat foc propriului grajd

Un localnic din satul Tamasesti de Jos, comuna Balesti, si-a dat foc grajdului, intr-un moment de nebunie. Incendiul s-ar fi putut extinde si la locuinta, dar pompierii au intervenit la timp.

Timisoara: Un tanar si-a dat foc in fata apartamentului fostei sale iubite

Un tanar din Timisoara si-a dat foc in fata alartamentului in care locuieste fosta sa iubita. Barbatul in varsta de 26 de ani a ajuns in stare grava la spital, in noaptea de duminica spre luni.

Gest SOCANT facut de un tanar de 26 de ani, in fata apartamentului iubitei sale. Si-a dat foc pentru ca fata nu voia sa se impace cu el

Gest socant pentru un tanar de 26 de ani din Timisoara! Suparat ca fata pe care o iubea l-a parasit in urma cu cateva luni, a mers la apartamentul acesteia unde si-a dat foc chiar in fata usii. Baiatul .

Un barbat si-a dat foc la par in fata sediului DNA Bucuresti (VIDEO)

Un barbat a incercat sa-si dea foc in fata sediului Directiei Nationale Anticoruptie, transmite B1 TV. Este vorba aceesi persoana care, in urma cu cateva saptamani, a spart geamul de la intrarea in.

Grigore Chis, Broker Cluj: Concurenta in brokeraj este de-a dreptul canibalica. Comisioane au scazut cu 85% dupa criza

Broker Cluj BRK), singura societate de brokeraj listata pe Bursa de Valori Bucuresti BVB), intermediaza in prezent tranzactii peste cele din 2007, insa chiar si asa veniturile din exploatare ale companiei sunt sub cele inregistrate inainte de criza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2421 seconds )