Libnet.ro
UNICEF

08:15

Box office-ul chinez este, oficial, cel mai mare din lume in 2020

Adevărul Adevărul,
Box office-ul chinez este, oficial, cel mai mare din lume in 2020

Vanzarea de bilete de cinema in China se apropie de pragul de 2 miliarde de dolari, depasind box office-ul nord-american, care a inregistrat un total de 1,93 de miliarde de dolari, potrivit The Hollywood Reporter care citeaza date Artisan Gateway. continuă pe Adevărul

Cel mai mare regret al cuplului Klaus si Carmen Iohannis. S-a aflat drama lor

A fost o dragoste nascuta dintr-o frumoasa prietenie. Carmen si Klaus Iohannis erau abia trecuti de adolescenta atunci cand s-au cunoscut. Dar dupa un timp, cei doi amici au realizat ca ii leaga sentimente mai profunde. Cel mai mare regret al cuplului Klaus si Carmen Iohannis Desi din exterior par cuplul perfect, relatia lor este .

Cel mai mare targ de cariera din Banat, Angajatori de TOP Timisoara, va avea loc exclusiv online

Cel mai mare targ de joburi din Banat-Angajatori de TOP Timisoara, revine in format exclusiv online .

Alexandru Rafila: in realitate, in Romania, se imbolnavesc 40,000 de persoane intr-o zi! Numarul de imbolnaviri este de 10 ori mai mare!

Situatia numarului de infectari in Romania este de 10 ori mai mare in Romania, spune Alexandru Rafila.

Numarul cadrelor medicale infectate cu coronavirus, de cinci ori mai mare decat cel oficial

Numarul angajatilor din sistemul sanitar infectati cu coronavirus ar putea fi de cinci ori mai mare decat cel anuntat oficial, arata rezultatele unui sondaj realizat de federatia Solidaritatea Sanitara.

Veniturile box office-ului britanic sunt cele mai slabe din ultimele 3 decenii

Frecventa de anul acesta in cinematografele britanice va atinge cel mai mic nivel de cand au inceput sa fie raportate cifrele, in 1928, iar din cauza pandemiei impactul asupra box office-ului va fi de 1 miliard de lire sterline, potrivit The Guardian.

Ce comoara uimitoare a fost descoperita in Marea Neagra. Ce surpriza: e mai mare decat s-a crezut initial

La mijlocul lunii august, Turcia a anuntat oficial o descoperire importanta in Marea Neagra. Descoperirea a fost facuta intr-o zona de explorare numita Tuna-1. Ce comoara uimitoare a descoperit Turcia in Marea Neagra Este vorba de un camp masiv de 320 de miliarde de metri cubi de gaz natural. Stirea a fost intampinata cu oarecare .

Cel mai nou cuplu din showbiz. Prima imagine cu cei doi impreuna

Fericire mare pentru fanii unei celebre cantarete din muzica romaneasca. Desi a incercat sa tina secret, s-a aflat cu cine se iubeste. Acesta este cel mai nou cuplu din showbiz. Cine formeaza cel mai nou cuplu din showbiz Ana Baniciu este in al noualea cer. Castigatoarea sezonului al doilea Asia Express traieste, din nou, fiorii .

ZIUA NATIONALA A COMERTULUI ELECTRONIC: Romania este tara cu cea mai mare crestere din UE, peste 30%

Europa de Est marcheaza cea mai importanta evolutie de pe continent, de aproximativ 27%, in timp ce Romania depaseste aceasta medie, estimarile fiind de crestere cu cel putin 30% pana la finalul anului. Totusi, pentru ca acest avans sa poata fi sustinut, este nevoie de competente digitale, in conditiile in care doar 2 din 10 romani care utilizeaza Internetul in mod regulat au facut cumparaturi online in ultimul an, conform unui comunicat trimis redactiei.

Nadal, Federer sau Djokovic? Andrey Rublev, noua senzatie a tenisului, si-a ales favoritul: Este cel mai tare din istorie

Andrey Rublev 22 de ani, 8 ATP) este noua senzatie a tenisului mondial. Provocat sa spuna care este cel mai tare jucator aflat in activitate, sportivul a vorbit fara sa stea prea mult pe.

Cea mai mare amenda acordata unui sofer din Romania, confirmata de MAI: ce a facut de banii aia

Nimic nu este neplacut decat sa iei o amenda de circulatie, mai ales cand vine insotita de suspendarea permisului de conducere. Ce faci insa cand ai luat cea mai mare amenda din.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2578 seconds )