Libnet.ro
UNICEF

15:00

Brasov: Cinci persoane au ajuns la spital dupa o depasire nereusita

B1 B1,
Brasov: Cinci persoane au ajuns la spital dupa o depasire nereusita

Cinci persoane au ajuns la spital, in urma unui accident petrecut, joi, pe DN13, pe Calea Feldiaorei, din judetul Brasov, dupa ce un sofer a intrat intr-o depasire neregulamentara si s-a ciocnit cu un. continuă pe B1

Brasov: Cinci persoane, la spital, in urma unui accident rutier

Cinci persoane au ajuns la spital, in urma unui accident petrecut, joi, in jurul orei 17. 00, pe DN13, in judetul Brasov, relateaza Mediafax. Un sofer a intrat intr-o depasire neregulamentara si s-a ciocnit cu un autoturism care venea din sens opus.

Cinci persoane au fost ranite intr-un accident la iesirea din Brasov spre Mures

Cinci persoane au fost transportate la spital dupa ce doua masini s-au ciocnit pe Calea Feldioarei, la iesirea din Brasov spre Targu Mures.

Accident grav pe soseaua de centura a Alexandriei Sapte persoane au ajuns la spital, dupa ce doua masini s-au izbit violent

Un accident de circulatie deosebit de grav s-a petrecut in aceasta seara pe soseaua de centura a Alexandriei, in intersectia dintre DE 70 cu DJ 703. Sapte persoane au fost ranite si au ajuns la spital.

Accident grav pe soseaua de centura a Alexandriei. Sapte persoane au ajuns la spital, dupa ce doua masini s-au izbit violent

Un accident de circulatie deosebit de grav s-a petrecut in aceasta seara pe soseaua de centura a Alexandriei, in intersectia dintre DE 70 cu DJ 703. Sapte persoane au fost ranite si au ajuns la spital.

Cinci persoane au ajuns la spital, dupa ce au mancat mici din tomberon

Patru adulti si un copil au fost internati la Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Covasna, din Sfantu Gheorghe, cu simptome de toxiinfectie alimentara, dupa ce au mancat mici aruncati intr-un tomberon, relateaza Mediafax.

Bacau: Trei persoane au ajuns la spital dupa ce soferul masinii in care se aflau, beat fiind, a condus masina intr-un sant de pe marginea drumului

Un sofer in stare de ebrietate si-a condus masina intr-un sant de pe marginea drumului in judetul Bacau, trei persoane ajungand la spital in urma accidentului. Soferul de 23 de ani a pierdut controlul.

Arad: O tanara si patru copii au ajuns la spital dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un copac

O tanara de 19 ani si patru copii cu varste cuprinse intre unu si patru ani au fost raniti, miercuri, dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un copac de pe marginea DN 79A, in judetul Arad,.

Accident la Arad: Cinci persoane, intre care patru copii, raniti, dupa ce au intrat cu masina intr-un copac

Cinci persoane, patru copii si o tanara de 19 ani, au fost ranite, miercuri, dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un copac, pe DN 79A, in judetul Arad, relateaza Mediafax.

Bistrita-Nasaud: Doi copii si soferul unei ambulante, la spital dupa ciocnirea cu un TIR

Doi copii care fac dializa si soferul unei ambulante au fost dusi la spital, dupa ce autosanitara in care se aflau a fost izbita frontal de un autotren care a intrat pe contrasens, miercuri seara, pe DN 17,.

Fata de 16 ani, in stare critica la spital dupa ce a inghitit o cantitate mare de medicamente

O adolescenta de 16 ani, din judetul Vaslui, a fost transportata cu un elicopter SMURD, marti seara, in stare critica la un spital din Iasi, dupa ce a inghitit o cantitate mare de medicamente. Fata a fost.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )