Libnet.ro
UNICEF

16:00

Breedlove: Rusia a exercitat presiuni mari asupra Romaniei din cauza scutului antiracheta

Antena3 Antena3,
Breedlove: Rusia a exercitat presiuni mari asupra Romaniei din cauza scutului antiracheta

Rusia a exercitat presiuni mari asupra Romaniei si Poloniei din cauza sistemului antiracheta NATO, afirma generalul american Philip Breedlove, comandantul fortelor NATO din Europa, avertizand ca Moscova. continuă pe Antena3

Comandantul fortelor NATO: Rusia a exercitat presiuni mari asupra Romaniei din cauza scutului antiracheta

Rusia a exercitat presiuni mari asupra Romaniei si Poloniei din cauza sistemului antiracheta NATO, afirma generalul american Philip Breedlove, comandantul fortelor NATO din Europa, avertizand ca Moscova .

Comandantul NATO in Europa: Rusia a exercitat presiuni mari asupra Romaniei si Poloniei din cauza scutului antiracheta

Comandantul fortelor NATO in Europa, generalul Philip Breedlove, a afirmat ca Rusia a exercitat presiuni mari asupra Romaniei si Poloniei cand au devenit parte a sistemului antiracheta al NATO, urmand ca toate tarile care vor adera la sistemul defensiv sa se confrunte cu aceasta presiune.

Comandantul NATO in Europa: Rusia a exercitat presiuni mari asupra Romaniei

Generalul american Philip Breedlove, comandantul fortelor NATO din Europa, a declarat ca Rusia a exercitat presiuni mari asupra Romaniei si Poloniei din cauza sistemului antiracheta NATO, avertizand ca Moscova intentioneaza sa continue aceasta atitudine cu toate tarile participante la scutul antibalistic.

General american: Rusia a exercitat presiuni mari asupra Romaniei pe tema scutului antiracheta NATO

Rusia ar fi exercitat presiuni asupra Romaniei si Poloniei pe tema scutului antiracheta NATO, iar aceasta atitudine va continua la adresa tuturor tarilor participante la sistemul antibalistic, a avertizat generalul Philip Breedlove, comandantul.

General american, despre presiunile rusesti asupra Romaniei cu privire la scutul antiracheta

Rusia a exercitat presiuni mari asupra Romaniei si Poloniei din cauza sistemului antiracheta NATO, afirma generalul american Philip Breedlove, comandantul fortelor NATO din Europa, informeaza Mediafax.

Discutii aprinse si contradictorii intre NATO si Rusia asupra situatiei din Europa

Inalti oficiali din cadrul NATO si din Rusia au avut discutii aprinse si contradictorii vineri despre cine poarta responsabilitatea pentru inrautatirea dramatica a relatiilor Est-Vest, relateaza Associated Press, potrivit Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2492 seconds )