Libnet.ro
UNICEF

16:30

Brexit. Cand iese Marea Britanie din UE: Johnson anunta lansarea negocierilor la inceputul anului viitor

Adevărul Adevărul,
Brexit. Cand iese Marea Britanie din UE: Johnson anunta lansarea negocierilor la inceputul anului viitor

Marea Britanie intentioneaza sa activeze la inceputul anului viitor articolul 50 din Tratatul de la Lisabona, prin care se declanseaza formal procesul iesirii unei tari din Uniunea Europeana UE), a anuntat joi ministrul britanic de Externe, Boris Johnson, citat de AFP. La randul sau, seful Parlamentului European PE), Martin Shulz, si-a exprimat dorinta ca Marea Britanie sa paraseasca blocul comunitar inainte de europarlamentarele din 2019. continuă pe Adevărul

Analiza. Marea Britanie, trimisa in corzi dupa Brexit

Executivul de la Londra a primit semnale tot mai proaste dinspre statele comunitare privinde negocierile de iesire din UE. Semnale de alarma vin si din mediul economic si financiar.

Boris Johnson: Marea Britanie intentioneaza sa activeze la inceputul anului viitor articolul 50 din Tratatul de la Lisabona care o va scoate oficial din Uniunea Europeana

Marea Britanie intentioneaza sa activeze la inceputul anului viitor articolul 50 din Tratatul de la Lisabona, prin care se declanseaza formal procesul iesirii unei tari din Uniunea Europeana, a declarat joi ministrul britanic de externe, Boris Johnson, citat de AFP, preluata de Agerpres.

Ungaria sustine ca in mai multe state europene sunt zone in care legea nu se mai aplica din cauza imigrantilor. Marea Britanie a reactionat dur in fata acestei acuzatii

Tensiunile dintre statele europene sporesc in contextul crizei imigrantilor. De data aceasta, contrele au aparut intre Ungaria si Marea Britanie, dupa ce Ministrul de Externe de la Budapesta a sustinut.

Marea Britanie ramane un partener de incredere in plan international, a spus premierul Theresa May la ONU

Noul premier britanic, Theresa May, a promis marti in plenul Adunarii Generale a ONU ca Marea Britanie va ramane un partener solid si de incredere pe scena internationala, in pofida deciziei britanicilor de a parasi Uniunea Europeana, relateaza AFP, preluata de Agerpres.

Franta a inceput construirea unui zid la Calais pentru a opri migrantii care vor sa plece spre Marea Britanie. Lucrarile sunt platite de britanici

Franta a inceput, marti, lucrarile de construire a unui zid din beton pentru a impiedica accesul in portul Calais de la Marea Manecii.

Cazinoul abandonat din Constanta vinde televizoare Sony in Marea Britanie, Irlanda si Germania

Compania nipona Sony a filmat in cazinoul abandonat din Constanta cea mai noua reclama care va promova televizoarele Bravia in Europa. Sony a utilizat peste 1. 500 kg de sclipici multicolor si 4. 000 de baloane pentru reclama, dar si mai multe drone si.

Vesti proaste pentru Marea Britanie dupa Summitul de la Bratislava: Uniunea Europeana se va asigura ca Brexitul va fi un proces foarte dureros

Premierul Slovaciei, Robert Fico, a afirmat dupa finalizarea summitului de la Bratislava ca Uniunea Europeana va face in asa fel incat iesirea Marii Britanii din blocul comunitar sa fie un proces.

Scrisorile nemaivazute pana acum ale primei criminale in serie din Marea Britanie. Adevarul a iesit la iveala dupa 143 de ani

Mary Ann Cotton a fost spanzurata pe 24 martie 1873 pentru uciderea fiului ei vitreg, insa recent s-a descoperit ca femeia ar fi avut la activ, de fapt, 21 de crime, din randul familiei si.

Efectele Brexit: Microsoft inchide biroul Skype din Londra. 400 de angajati vor fi concediati

Biroul Skype din Londra va fi inchis de Microsoft, asfel ca aproximativ 400 de angajati vor fi concediati. Analistii chestionati de Financial Times au spus ca miscarea va afecta eforturile.

Romania, al treilea stat ca independenta energetica din UE. Cum vulnerabilizeaza depedenta de gazele rusesti pozitia Europei in fata Kremlinului (FOTO)

Importurile energetice ale Romaniei se ridica la 17% din necesar, ceea ce face ca tara noastra sa fie al treilea stat din Uniunea Europeana in privinta independentei energetice, arata un raport al.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )