Libnet.ro
UNICEF

19:00

BREXIT. Corina Cretu: Este o situatie fara precedent, Europa trebuie sa demonstreze solidaritate acum

Antena3 Antena3,
BREXIT. Corina Cretu: Este o situatie fara precedent, Europa trebuie sa demonstreze solidaritate acum

Corina Cretu, comisar european pentru politici regionale, a explicat, intr-o interventie telefonica in emisiunea Subiectiv, ca BREXIT reprezinta o situaie fara precedent, cu foarte multe situatii. continuă pe Antena3

Situatie fara precedent: Un barbat din Valcea si-a pus capat zilelor in timp ce mascatii voiau sa-l aresteze

Situatie fara precedent. in timp ce mascatii spargeau usa pentru a intra pe este el, un barbat de 39 de ani din Valcea si-a pus capat zilelor. Decat sa ajunga dupa gratii, barbatul a.

Producatorii: Din cauza balbelor legislative, situatia este fara precedent

Situatia din sectorul tutunului, creata de modul de legiferare a Directivei Europene din domeniu 40/2014), este una fara precedent, considera reprezentantii companiei JTI, unul dintre producatorii importanti din piata noastra de profil.

Corina Cretu se face de ras la Bruxelles cu scrisoarea publica trimisa guvernului - surse guvernamentale

Comisarul Corina Cretu se face de ras la Bruxelles cu aceste interventii la adresa guvernului, Comisia Europeana stie ca un comisar nu se amesteca in actul guvernamental din statele membre, au declarat pentru HotNews. ro surse guvernamentale dupa ce Cretu a criticat guvernul, printr-o scrisoare facuta publica, pentru intarzieri la fondurile europene pentru transport.

Ministru tehnocrat, criticat: Comisarul european Corina Cretu vrea rezultate mai rapide in Transporturi (VIDEO)

Critici dure la adresa Ministrului tehnocrat al Transporturilor. Comisarul european pentru Politica Regionala, Corina Cretu, ii cere lui Dan Costescu accelerarea implementarii proiectelor din acest domeniu,.

Comisarul european Corina Cretu (PSD) critica Guvernul tehnocrat Ciolos pentru intarzieri la fondurile europene pentru transport

Comisarul European pentru Politica Regionala, social-democrata Corina Cretu, i-a transmis, joi, o scrisoare ministrului Transporturilor, Dan Marian Costescu, in care se declara ingrijorata de ritmul lent in pregatirea proiectelor europene ale Romaniei pentru infrastructura de transport, derulate de companiile din subordinea Ministerului Transporturilor.

Atac fara precedent al unui ministru din guvernul Ciolos la Victor Ponta. Cristian Ghinea il acuza pe fostul premier ca i-a dat marile contracte IT lui Ghita, ca a fost ghinionul autostrazii Pitesti Sibiu: A venit vremea sa vorbim. Vom mai vorbi. Si nu i

Cristian Ghinea, ministrul Fondurilor Europene, a lansat miercuri un atac de o duritate fara precedent la adresa fostului premier Victor Ponta. Ghinea il acuza pe Ponta ca minte in legatura cu rata de absorbtie a fondurilor UE, ca a intarziat nepermis autostrada Pitesti - Sibiu, ca a favorizat marii baroni din agricultura in detrimentul micilor fermieri. Ghinea isi incheie scrisoarea deschisa cu un avertisment: A venit vremea sa vorbim. Vom mai vorbi. Si nu in soapta. Ghinea este al treilea ministru care iese astazi la atac impotriva unor politicieni vechi, dupa ce vicepremierul Costin Borc a pus-o la punct pe Elena Udrea, iar ministrul Muncii, Dragos Pislaru, i-a atacat pe parlamentari.

Politic Show: Corina Cretu ii solicita ministrului Transporturilor accelerarea implementarii proiectelor din acest domeniu; Tehnocrati versus dinozauri. Cine sunt oamenii din Guvernul Ciolos care au raspuns atacurilor lansate de politicieni; Oferta lui D

Petre Roman si-ar putea relua mandatul de deputat. Petre Roman ar putea sa redevina deputat, dupa ce membrii Comisiei. Nicusor Dan a demisionat din Asociatia Salvati Bucurestiul. Care este motivul. Presedintele USB Nicusor Dan a spus joi ca.

Dopajul rus de stat un scandal fara precedent

Pentru presedintele Vladimir Putin vestile rele se acumuleaza. Dupa izolarea diplomatica, Moscova este pe cale sa devina paria sportului.

Cameron VA DEMISIONA, dupa Brexit: Regatul Unit este PUTERNIC. Nu vor exista schimbari imediate. Va trebui sa existe un nou prim-ministru

84 de deputati care au sustinut iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana i-au transmis, joi, dupa inchiderea birourilor de vot, premierului britanic David Cameron ca indiferent de rezultat, el trebuie sa ramana in functie.

BREXIT. Victor Ponta: Este cel mai greu moment din istoria Uniunii Europene

Fostul premier Victor Ponta a declarat ca rezultatul referendumului din Marea Britanie privind iesirea tarii din UE reprezinta cel mai greu moment din istoria Uniunii Europene, mentionand ca acum este.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )