Libnet.ro
UNICEF

17:30

BREXIT. Dacian Ciolos, reactie dupa rezultatul votului

Antena3 Antena3,
BREXIT. Dacian Ciolos, reactie dupa rezultatul votului

Premierul Dacian Ciolos a declarat vineri ca a luat nota cu regret de rezultatul referendumului din Marea Britanie. Am luat nota cu regret de rezultatul referendumului din Marea Britanie. E o optiune. continuă pe Antena3

Dacian Ciolos: Pentru mine, Brexit nu este doar un moment trist, este si unul de la care putem reconstrui

Prim-ministrul Dacian Ciolos a scris pe pagina oficiala de Facebook despre referendumul din Marea Britanie in urma caruia a reiesit ca britanicii isi doresc ca Regatul Unit sa iasa din Marea.

Dacian Ciolos, despre inscrierea sa in PNL: Nu stiu ce se va intampla dupa sfarsitul mandatului acestui Guvern

Premierul Dacian Ciolos a dat declaratii dupa intrevederea pe care a avut-o cu membrii Partidului National Liberal, vorbind atat despre subiectele dezbatute in cadrul acestei.

Dacian Ciolos, despre inscrierea sa in PNL: Nu stiu ce se va intampla dupa sfarsitul mandatului acestui Guvern (VIDEO)

Premierul Dacian Ciolos a dat declaratii dupa intrevederea pe care a avut-o cu membrii Partidului National Liberal, vorbind atat despre subiectele dezbatute in cadrul acestei.

Cred ca e jignitoare pentru Dacian Ciolos

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, considera ca propunerea ca Dacian Ciolos sa intre in PNL este jignitoare pentru premier, informeaza unele surse din presa.

Radu Tudor: Pana in decembrie, Dacian Ciolos va avea un aranjament politic cu PNL

Jurnalistul Radu Tudor este de parere ca pana in luna decembrie premierul Dacian Ciolos va avea un aranjament cu Partidul National Liberal. Dacian Ciolos e ca o domnisoara la varsta.

Dacian Ciolos s-a intalnit cu Liviu Dragnea. Seful PSD i-a cerut sa ii schimbe pe ministrii Justitiei si Agriculturii

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi ca i-a transmis premierului Dacian Ciolos nemultumirile sale fata de ministrii Justitiei si Agriculturii si a subliniat ca este decizia sefului Executivului daca ii schimba sau nu, informeaza Agerpres.

Liviu Dragnea a anuntat ca se va intalni cu Dacian Ciolos

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi ca se va intalni cu premierul Dacian Ciolos si il va intreba de ce il protejeaza pe ministrul Agriculturii.

Liviu Dragnea: Premierul Dacian Ciolos e un om de buna-credinta

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi ca a discutat la telefon cu premierul Dacian Ciolos si va organiza o intalnire cu acesta, precizand ca prim-ministrul i se pare un om de.

Dacian Ciolos a fost rugat sa intre in PNL. Ce raspuns a dat premierul

Premierul Dacian Ciolos a participat marti la o sedinta cu liberalii. Reporterul Antena 3 Andreea Dumitrache a declarat in cadrul emisiunii La ordinea zilei ca premierul a fost rugat sa intre.

Bogdan Stan (ANI), reactie dupa ce alesii si-au votat propria amnistie: Batalia se va duce in instante. Noi avem o definitie clara si vom continua sa aplicam asa cum am facut-o si pana acum

Agentia Nationala de Integritatea a avut o prima reactie dupa ce senatorii si deputatii si-au votat propria amnistie, informeaza B1 TV. Parlamentul a adoptat o lege de interpretare a statutului deputatilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )