Libnet.ro
UNICEF

07:00

Brexit. Ministrul britanic de Finante anunta ca taxele vor fi majorate, iar cheltuielile statului vor fi reduse

Adevărul Adevărul,
Brexit. Ministrul britanic de Finante anunta ca taxele vor fi majorate, iar cheltuielile statului vor fi reduse

Ministrul de Finante al Marii Britanii, George Osborne, a anuntat marti dimineata ca efectele economice ale iesirii din UE vor fi simtite din plin de catre cetatenii britanici, care se vor confrunta cu majorarea taxelor si reducerea cheltuielilor statului in domenii cheie, inclusiv sanatate publica, pentru ca executivul sa poata gestiona provocarile economice lansate de Brexit, scrie Reuters. continuă pe Adevărul

Ministrul britanic de finante va face o declaratie astazi, inainte de deschiderea pietelor

Ministrul britanic de finante George Osborne va incerca sa linisteasca pietele financiare in aceasta dimineata, inaintea deschiderii acestora, intr-un raspuns economic al guvernului la votul de la referendumul privind Brexitul, intr-o declaratie la ora 6:00 GMT, scrie Reuters.

Economia este destul de puternica pentru a infrunta volatilitatea ce urmeaza

ACTUALIZARE 10:45 Ministrul britanic de Finante, George Osborne, a afirmat astazi ca economia tarii sale este capabila sa faca fata volatilitatii de pe pietele financiare care urmeaza dupa votul pentru iesirea din Uniunea Europeana, informeaza Reuters.

Ministrul britanic al Finantelor, asteptat sa faca o declaratie luni dimineata, inaintea deschiderii pietelor financiare

Ministrul britanic al Finantelor, George Osborne, va incerca sa linisteasca pietele financiare luni dimineta, inaintea deschiderii acestora, in contextul votului pentru Brexit. Osborne ar urma sa arate ca Guvernul de la Londra are un raspuns economic la votul de la referendum, intr-o declaratie asteptata la ora 6:00 GMT, scrie Reuters.

BREXIT. Guvernul britanic va infiinta un departament special care se va ocupa de iesirea din UE

Guvernul britanic a anuntat luni crearea unui departament special care se va ocupa de Brexit si a subliniat ca un nou referendum privind independenta ar fi ultimul lucru de care Scotia are nevoie, transmite AFP, preluata de Agerpres.

Nu exista diferente intre Paris si Londra privind Brexitul, ambele sunt de acord ca trebuie facut rapid - ministrul francez de finante

Ministrul de finante francez Michel Sapin a spus luni ca nu exista diferente intre abordarile Frantei si Germaniei despre cum Marea Britanie ar trebui sa procedeze cu planurile de parasire a UE si ambele au cazut de acord ca plecarea ar trebui facuta rapid, transmite Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )