Libnet.ro
UNICEF

07:00

BREXIT. Un oficial britanic promite reunirea Marii Britanii

Antena3 Antena3,
BREXIT. Un oficial britanic promite reunirea Marii Britanii

Ministrul de Interne al Marii Britanii, Theresa May, a promis ca ea si partidul sau se vor pune in slujba oamenilor in cadrul unei misiuni de a transforma tara intr-una care sa functioneze pentru. continuă pe Antena3

BREXIT. Cine va fi negociatorul Marii Britanii pentru iesirea din UE?

Marea Britanie trebuie sa decida cine sa o reprezinte pentru ca negocierile sale cu UE sa capete contur, a declarat luni ministrul de externe al Frantei, Jean-Marc Ayrault, aflat in drum spre Praga, pentru negocieri solidare pe tema Brexitului in Cehia, membru estic al UE, informeaza Reuters, preluata de Agerpres.

Brexit. Zece modalitati de oficializare a divortului Marii Britanii de Uniunea Europeana

Impasul dintre Marea Britanie si Uniunea Europeana UE) legat de ceea ce urmeaza dupa referendumul din 23 iunie, cand britanicii au votat pentru iesirea din blocul comunitar, lasa deschise o serie de posibile scenarii, cateva dintre ele fiind prezentate luni de agentia de presa Reuters, relateaza Agerpres in pagina electronica.

Premierul britanic promite masuri pentru combaterea valului de incidente xenofobe inregistrat dupa Brexit

Premierul britanic David Cameron a promis miercuri ca va lua masuri pentru combaterea valului de incidente xenofobe inregistrat dupa votul prin care compatriotii sai au decis iesirea tarii din Uniunea Europeana, transmite Reuters, potrivit Agerpres. Comunitatile musulmane si est-europene au raportat inmultirea unor astfel de incidente pe teritoriul Marii Britanii, in urma campaniei pro-Brexit in care imigratia a jucat un rol-cheie. Politia a anuntat ca numarul acestor incidente raportate online a crescut cu 57%.

Brexit. Michael Gove, candidat la functia de premier al Marii Britanii: Avem nevoie de cineva care crede in decizia poporului britanic

Unul dintre candidatii la succesiunea lui David Cameron la conducerea Partidului Conservator si a executivului de la Londra, Michael Gove, considera ca viitorul premier al Marii Britanii trebuie sa sustina iesirea din Uniunea Europeana.

Brexit: Ce spun oficialii Grupului Vodafone despre implicatiile retragerii Marii Britanii din Uniunea Europeana

Consecintele politice si economice ale retragerii Marii Britanii din Uniunea Europeana fac obiectul unei analize externe Vodafone, acum, cand electoratul a ajuns la o decizie, au transmis pentru HotNews. ro oficialii grupului britanic Vodafone. In ceea ce priveste implicatiile pentru Vodafone, operatiunile noastre din fiecare tara functioneaza ca entitati de sine statatoare pregatite sa se adapteze la o gama larga de conditii locale. Dupa cum am mai spus inainte de referendum, ramanem hotarati sa sprijinim utilizatorii nostri din Marea Britanie indiferent de deznodamant, acum si in viitor. Este prea devreme sa ne formam o opinie asupra implicatiilor referendumului pentru sediul central al Grupului, au mai precizat acestia.

Brexit. UE da un ragaz Marii Britanii

Liderii celor 27 de tari ramase in Uniunea Europeana au acceptat sa ofere o amanare Londrei, inainte de a declansa oficial procedura de iesire, dar au precizat ca nu va accepta sa astepte luni de zile.

Sediul central al Vodafone ar putea fi mutat in afara Marii Britanii ca urmare a votului pro-Brexit

Vodafone si-ar putea muta sediul central in afara Marii Britanii, in functie de rezultatul care va fi obtinut in negocierile privind iesirea Regatului Unit din Uniunea Europeana, informeaza.

BREXIT. PE cere Marii Britanii sa activeze Articolul 50. Cameron, inaintea Consiliului European: Plecand din UE, nu intoarcem spatele Europei

Europarlamentarii au adoptat rezolutia prin care ii cer Marii Britanii sa inceapa formal negocierile, prin activarea Articolului 50 din Tratatul de la Lisabona cat mai curand posibil, transmite BBC News.

De ce faimosul articol 50 devine o ancora a Marii Britanii de negociere cu Uniunea Europeana

A trecut o saptamana de la Brexit si declaratiile oficialilor europeni raman ferme. Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker si presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, au insistat imediat dupa referendum ca negocierile privind iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana sa inceapa cat de repede posibil.

Vodafone avertizeaza ca isi muta sediul central in afara Marii Britanii

Vodafone a avertizat ca isi muta sediul central in afara Marii Britanii, in functie de rezultatul negocierilor privind iesirea tarii din Uniunea Europeana, informeaza BBC.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )