Libnet.ro
UNICEF

15:00

Brexit. Premierul Scotiei, negocieri cu liderii UE pentru posibilitatea ca tara sa sa ramana in UE

România Liberă România Liberă,
Brexit. Premierul Scotiei, negocieri cu liderii UE pentru posibilitatea ca tara sa sa ramana in UE

Premierul Nicola Sturgeon se va intalni miercuri cu liderii europeni pentru a discuta despre posibilitatea ca Scotia sa ramana in UE, in pofida faptului ca Marea Britanie a votat pentru parasirea Blocului Comunitar, informeaza Reuters pe pagina electronica, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

BREXIT. Scotia solicita negocieri ca sa ramana in UE. Vrea sa organizeze referendum pentru independenta

Scotia vrea negocieri urgente cu Uniunea Europeana, pentru a ramane in cadrul UE, dupa votul pro-Brexit dat de majoritatea englezilor, a anuntat premierul Nicola Sturgeon, dupa o reuniune de urgenta a Guvernului. Ea a mai aratat ca Scotia analizeaza posibilitatea organizarii unui nou referendum proindependenta.

Premierul Scotiei se intalneste miercuri cu Schulz in cadrul eforturilor cu privire la ramanerea tarii sale in UE

Premierul scotian Nicola Sturgeon se intalneste miercuri cu presedintele Parlamentului European PE) Martin Schulz in cadrul eforturilor pe care le depune in vederea ramanerii Scotiei in Uniunea Europana dupa ce intregul Regat Unit a votat sa paraseasca blocul celor 28, declara surse pentru Reuters.

BREXIT. Jonathan Hill, comisarul european pentru servicii financiare, si-a dat demisia. PE ii cere lui Juncker redistribuirea imediata a portofoliului

Comisarul european pentru servicii financiare, stabilitate financiara si piete de capital, britanicul Jonathan Hill, si-a dat demisia sambata. El a precizat in demisia sa ca nu i se pare corect sa continue ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )