Libnet.ro
UNICEF

10:00

Brexit. UE da un ragaz Marii Britanii

Adevărul Adevărul,
Brexit. UE da un ragaz Marii Britanii

Liderii celor 27 de tari ramase in Uniunea Europeana au acceptat sa ofere o amanare Londrei, inainte de a declansa oficial procedura de iesire, dar au precizat ca nu va accepta sa astepte luni de zile. continuă pe Adevărul

BREXIT. PE cere Marii Britanii sa activeze Articolul 50. Cameron, inaintea Consiliului European: Plecand din UE, nu intoarcem spatele Europei

Europarlamentarii au adoptat rezolutia prin care ii cer Marii Britanii sa inceapa formal negocierile, prin activarea Articolului 50 din Tratatul de la Lisabona cat mai curand posibil, transmite BBC News.

David Cameron spulbera sperantele celor care cer ramanerea Marii Britanii in UE

David Cameron a respins cererile pentru inca un referendum pentru iesiera Marii Britanii din Uniunea Europeana si a format o echipa care sa se ocupe de retragerea britanica din spatiul comunitar, ca urmare.

Papa Francisc: Biserica ar trebui sa le ceara iertare homosexualilor. UE trebuie restartata dupa iesirea Marii Britanii

Crestinii si Biserica Romano-Catolica ar trebui sa ceara iertare homosexualilor pentru modul in care i-a tratat, a declarat duminica Papa Francisc, la intoarcerea dintr-o vizita din Armenia, relateaza Reuters, care precizeaza ca Suveranul Pontif si-a exprimat si speranta ca UE va putea fi restartata dupa iesirea Marii Britanii.

Fitch si Standard and Poor's au redus ratingul Marii Britanii la AA

Agentia financiara Fitch a redus luni ratingul Regatului Unit, de la AA+ la AA, cu o perspectiva negativ, ca urmare a votului britanicilor in favoarea parasirii Uniunii Europene, dupa ce cu cateva ore inainte si Standard and Poor's a retrogradat cu doua trepte ratingul Marii Britanii, de la AAA, cel mai bun posibil, la AA, informeaza AFP.

Standard and Poor's a retrogradat cu doua trepte ratingul Marii Britanii

Standard and Poor's a retrogradat luni cu doua trepte ratingul Marii Britanii, dupa rezultatul referendumului in favoarea Brexitului, scrie AFP.

Secretarul american al Trezoreriei, Jack Lew: iesirea Marii Britanii din UE nu indica semne ale unei alte crize financiare

Turbulentele provocate de votul in favoarea iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana nu indica semne ale unei alte crize financiare, a afirmat luni secretarul american al Trezoreriei, Jack Lew, intr-un interviu acordat CNBC si citat de Agerpres.

Pozitia Romaniei la Consiliul European trebuie sa fie una de echilibru, pentru ramanerea Marii Britanii in UE

Pozitia Romaniei la reuniunea Consiliului European, programata maine si poimaine, trebuie sa fie una a echilibrului, prin care sa se dea o sansa Regatului Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord de a ramane in Uniunea Europeana UE), afirma presedintele PMP, Traian Basescu, pe pagina sa de Facebook.

Tafna prostului vs. Brexit. Traian Basescu: Romania o sa dea o sansa Marii Britanii sa ramana in UE (VIDEO)

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, face o analiza a situatiei post-Brexit intr-o postare pe Facebook. Intitulata 'Tafna prostului', postarea explica de ce liderii eu.

Dacian Ciolos: Interesul investitorilor fata de Romania ar putea creste acum, odata cu iesirea Marii Britanii din UE

Premierul Dacian Ciolos a declarat luni, la Radio Romania Actualitati, ca momentele de criza, precum cele legate de Brexit, sunt si momente de noi oportunitati. Potrivit premierului, intalnirea de saptamana trecuta, la Presedintie, cu liderii partidelor politice, poate fi premisa unui nou proiect de tara, care sa transforme acest moment n. red. Brexit-ul) in oportunitate. Dacian Ciolos a mai spus ca interesul investitorilor pentru Romania ar putea creste, odata cu iesirea Marii Britantii din Uniunea Europeana, mai ales ca economia Romaniei se poarta relativ bine in momentul de fata.

BREXIT. Spania si Franta se opun oricaror negocieri cu SCOTIA, dupa iesirea Marii Britanii din UE

Spania, confruntata cu amenintarea independentei Cataloniei, si Franta s-au opus miercuri participarii Scotiei la orice negocieri post-Brexit cu UE, la sfarsitul unei reuniuni a celor 27.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )