Libnet.ro
UNICEF

21:00

BREXIT. Reactii internationale, dupa anuntarea rezultatelor partiale ale referendumului. Donald Tusk: Ceea ce nu te ucide, te face mai puternic

România Liberă România Liberă,
BREXIT. Reactii internationale, dupa anuntarea rezultatelor partiale ale referendumului. Donald Tusk: Ceea ce nu te ucide, te face mai puternic

Publicarea rezultatelor partiale ale referendumului organizat, joi, in Marea Britanie, privind apartenenta la Uniunea Europeana, a starnit reactii din partea liderilor, atat pe plan intern, cat si international. continuă pe România Liberă

BREXIT. Primele reactii, dupa anuntarea rezultatelor partiale ale referendumului

Publicarea rezultatelor partiale ale referendumului organizat, joi, in Marea Britanie, privind apartenenta la Uniunea Europeana, a starnit reactii din partea liderilor, atat pe plan intern, cat si international.

BREXIT: Reactii internationale: Slovenia crede in consolidarea UE. Austria nu crede ca va fi un efect domino

Prim-ministrul sloven Miro Cerar a deplans vineri decizia Marii Britanii de a iesi din Uniunea Europeana, dar si-a manifestat convingerea ca Brexit-ul va duce la consolidarea si reinnoirea blocului comunitar, transmite EFE, preluat de Agerpres.

BREXIT. Reactiile politicienilor romani, dupa anuntarea rezultatelor referendumului. Traian Basescu: Marea majoritate a votat in deplina necunostinta de cauza

Presedintele Miscarii Populare si fostul sef al statului Traian Basescu dar si alti politicieni si-au exprimat, vineri dimineata, surprinderea privind iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, precizand ca marea majoritate a votat in deplina necunostinta de cauza si a facut apel la solidaritate a statelor membre UE. Totodata, fostul premier Victor Ponta a scris, pe pagina sa de Facebook, ca acesta este cel mai greu moment din istoria blocului comunitar.

Britanicii au inrosit Google-ul cu intrebarea Ce este Uniunea Europeana imediat dupa ce au votat Brexit

Datele publicate de specialistii Google in cursul zilei de vineri, 24 iunie, indica faptul ca multi britanici au cautat masiv pe internet detalii despre consecintele parasirii Uniunii Europene abia dupa anuntarea rezultatelor oficiale ale referendumului.

Brexit. Madridul cere Londrei sa imparta suveranitatea asupra Gibraltarului

Spania a propus vineri, dupa anuntarea rezultatelor referendumului din Marea Britanie, ca Londra si Madridul sa imparta suveranitatea asupra Gibraltarului, pentru ca astfel teritoriul, unde majoritatea alegatorilor au votat pentru ramanerea in blocul comunitar, va avea in continuare acces la piata unica, relateaza AFP.

BREXIT. China reactioneaza dupa votul din Marea Britanie

Ministerul chinez de Externe a afirmat vineri ca respecta alegerea poporului britanic dupa ce Regatul Unit a votat joi pentru iesirea din Uniunea Europeana, relateaza agentia Reuters. O Europa prospera.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2662 seconds )