Libnet.ro
UNICEF

08:30

Brexit. Ce solutie propune ministrul britanic de Finante pentru a preveni plecarea marilor companii

Adevărul Adevărul,
Brexit. Ce solutie propune ministrul britanic de Finante pentru a preveni plecarea marilor companii

Ministrul britanic de Finante George Osborne a anuntat o tinta de reducere a impozitului pe profit la 15%, sub nivelul din Romania, masura vizand stimularea companiilor sa isi mentina afacerile in Marea Britanie dupa iesirea din Uniunea Europeana, relateaza agentia Bloomberg. continuă pe Adevărul

Brexit: Nu ar trebui acordate garantii pentru cetatenii UE din UK fara un acord reciproc, afirma ministrul britanic pentru Imigratie

Marea Britanie nu ar trebui sa garanteze cetatenilor Uniunii Europene dreptul de a ramane in Regat odata ce acesta paraseste blocul comunitar, decat in cazul in care primeste asigurari reciproce din partea altor state UE, a declarat luni ministrul britanic pentru Imigratie, James Brokenshire, potrivit Reuters.

Ministrul britanic de Externe o sustine pe Theresa May pentru functia de prim-ministru

Ministrul britanic de Externe, Philip Hammond, a anuntat, astazi, ca va sustine candidatura Theresei May la functia de premier al Regatului Unit, fiind de parere ca aceasta este destul de pragmatica pentru a obtine cea mai buna afacere pentru Marea Britanie in cadrul procesului de iesire din UE.

Abandonam tinta de a inregistra excedent bugetar pana in 2020

George Osborne, ministrul britanic de Finante, a declarat vineri ca a abandonat obiectivul de a reveni pe excedent bugetar pana in 2020, dupa ce alegatorii din Marea Britanie au votat pentru iesirea tarii din Uniunea Europeana Brexit), informeaza BBC si Reuters.

Brexit. Londra vrea sa reduca drastic impozitul pe profit (presa)

Regatul Unit intentioneaza sa scada sub 15% impozitul pe profit pentru a pastra in tara investitorii dupa referendum in favoarea Brexit, a declarat ministrul britanic de Finante, George Osborne duminica pentru publicatia Financial Times.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )