Libnet.ro
UNICEF

01:05

Brexitul, cauzat de cheltuielile scazute in educatie din Marea Britanie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Brexitul, cauzat de cheltuielile scazute in educatie din Marea Britanie

Marea Britanie plateste pretul pentru nivelul ridicat al decalajului si al lipsei cronice de investitii in educatie, care au determinat populatia deziluzionata sa voteze pentru iesirea tarii din Uniunea Europeana Brexit), a afirmat ieri directorul general al Credit Suisse banca din Elvetia, n. r. ), Tidjane Thiam, la o conferinta desfasurata in sudul Frantei, transmite CNBC. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul de Interne din Marea Britanie, Theresa May, favorita pentru inlocuirea lui David Cameron

Ministrul de Interne din Marea Britanie, Theresa May este favorita pentru inlocuirea lui David Cameron in fruntea Partidului Conservator si ca premier, dupa ce mai multi parlamentari si-au declarat sustinerea pentru ea, scrie Bloomberg.

Romanul ai carui copii au fost dati spre adoptie unui cuplu de homosexuali din Marea Britanie: M-am luptat ca mama sa ia copiii (VIDEO)

Momente grele pentru Florin Barbu, un brasovean stabilit in Marea Britanie, caruia statul englez i-a luat copiii. Barbatul nu va fi arestat pentru ca a divulgat identitatea parintilor adoptivi si anunta c.

Serial RL. Cum vad romanii din Marea Britanie Brexit-ul: Statul s-a intors la rasismul anilor 70

Mircea Maer este redactor-sef al publicatiei Ziarul Romanesc care apare saptamanal in Marea Britanie. Acesta spune ca exista o stare de incertitudine in randul romanilor care locuiesc, muncesc sau studiaza in Regatul Unit.

Patriarhia Romana, reactie in cazul copiilor romani adoptati de un cuplu de homosexuali din Marea Britanie

Patriarhia Romana a emis un comunicat de presa in care le solicita autoritatilor romane sa intervina in cazul familiei Barbu, ramasa fara copii in Marea Britanie. Tatal copiilor, Florin Barbu, a protestat in repetate randuri fata de preluarea copiilor si incredintarea lor unui cuplu gay din Marea Britanie.

Europarlamentarii PSD ii cer lui Iohannis sa prezinte un plan pentru romanii din Marea Britanie

Delegatia eurodeputatilor PSD spera ca la consultarile de la Cotroceni pe tema Brexit, presedintele Klaus Iohannis sa prezinte un plan privind gestionarea situatiei romanilor din Marea Britanie. Social-democratii din PE sustin ca presedintele Iohannis a avut posibilitatea, la Consiliul European, sa vada exact pozitionarile celorlalti membri ai UE, dar si a liderilor de institutii europene, pentru a formula o pozitie.

Ambasadorul Dan Mihalache face apel la calm pentru romanii din Marea Britanie

Ambasadorul Romaniei la Londra, Dan Mihalache, ii indeamna la calm pe romanii din Marea Britanie, dupa Brexit. Dan Mihalache spune ca nu exista niciun risc imediat ca acestia sa is.

Studentii romani din Marea Britanie se tem de efectele Brexit-ului: Ne este frica de ce va urma. Este posibil sa nu putem termina facultatile la care suntem inscrisi

Odata cu apropierea Brexitului, studentii romani au inceput sa-si faca griji pentru ce va urma. Acestia se tem ca li se vor incheia carierele chiar inainte sa.

Europarlamentarii PSD ii cer lui Iohannis sa prezinte un plan pentru romanii din Marea Britanie

Social-democratii sustin ca asteapta o pozitie concreta a sefului statului dupa ce acesta a participat la Consiliul European. Presedintele Klaus Iohannis ar urma sa aiba o noua runda de consultari cu.

Subiectele zilei: Cinci povesti de succes ale elevilor care au obtinut 10 la Evaluarea Nationala; Cum vad romanii din Marea Britanie Brexit-ul: Statul s-a intors la rasismul anilor 70; O noua bataie de joc: santierul autostrazii inchise, parasit pentru a

Povestea tragi-comica a fermierului cu cea mai mare cultura de cannabis: gafa care i-a distrus recolta uriasa si l-a trimis in inchisoare. Magistratii l-au. Sfarsitul unui pact. Pactul de la Varsovia s-a destramat in urma cu 25 de ani. Cativa ani mai tarziu, granita NATO se.

Klemm: SUA au fost dezamagite de rezultatul votului din Marea Britanie; nu credem ca e adecvat sa se ia masuri punitive

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm a declarat, vineri, la TVR, ca Statele Unite au fost dezamagite de rezultatul votului privind Brexit-ul, insa trebuie sa respectata hotararea poporului britanic, el adaugand ca nu crede ca este necesar sau adecvat sa se ia masuri punitive pentru plecarea Marii Britanii din UE.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2136 seconds )