Libnet.ro
UNICEF

15:30

Bruce Jenner: Da, sunt femeie! Cel mai sincer interviu! VIDEO

ADPM ADPM,
Bruce Jenner: Da, sunt femeie! Cel mai sincer interviu! VIDEO

Bruce Jenner a acordat recent cel mai sincer interviu din viata lui. La 65 de ani, a hotarat sa se transforme in femeie! Iata ce spune despre acest lucru, dupa o lunga perioada de tacere si speculatii facute de altii pe aceasta tema! . continuă pe ADPM

Bruce Jenner, tatal vitreg al surorilor Kardashian: in esenta, sunt femeie

Bruce Jenner 65 de ani), fost campion olimpic la decatlon, devenit ulterior tatal vitreg al surorilor Kardashian, a dezvaluit, intr-un interviu televizat, ca se considera femeie, devenind astfel cel mai cunoscut american care a anuntat in mod public ca este o persoana transgender.

Cel mai recent bilant al cutremurului din Nepal: 4.010 persoane au murit, peste 7.500 sunt ranite

Cel mai grav cutremur care a lovit Nepalul in ultimii 80 de ani a ucis 4. 010 oameni in aceasta tara, a anuntat serviciul de gestiune a catastrofelor din cadrul ministerului nepalez de Interne, citat de AFP. Peste 90 de oameni au murit in India si in China.

Cutremurul care a lovit Nepalul si nordul Indiei, cel mai puternic din ultimii 81 de ani

Zeci de cladiri prabusite, un bilant al victimelor de peste 1. 400 de persoane care continua sa cresca si oameni prinsi sub daramaturi, sunt rezultatele seismului de 7,9 grade pe scara Richter care a lovit sambata dimineata Nepalul si nordul Indiei. Acesta este cel mai puternic seism inregistrat in aceasta zona a lumii in ultimii 81 de ani.

Cand cel mai mare avion de pasageri si-a luat zborul: Ce viitor mai are gigantul Airbus A380?

Pe 25 aprilie, in urma cu 10 ani, Airbus A380, cel mai mare avion de pasageri din lume, efectua primul sau zbor la Toulouse. in 2005, atunci cand a zburat pentru prima oara, Airbus A380 a devenit imediat superstarul din domeniul aeronauticii. Multi il vedeau pur si simplu drept noul detinator al titlului de cel [] Cand cel mai mare avion de pasageri si-a luat zborul: Ce viitor mai are gigantul Airbus A380? Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai puternic drog de pe pamant care tine omenirea vie, mai tare decat cocaina - toti il incercam fara sa ne dam seama

Helen Fisher este un antropolog din SUA cunoscut si sub numele de antropologul iubirii. Ea a facut un studiu potrivit caruia dragostea este cel mai puternic drog din lume. Fischer a descoperit ca atunci cand suntem indragostiti si cand iubim se activeaza acea parte din creier care se activeaza si cand oamenii se drogheaza.

GALERIE FOTO. Cernobil, 29 de ani de la cel mai mare dezastru nuclear din istoria omenirii

Specialistii spun ca explozia reactorului de la Cernobil este cel mai mare dezastru nuclear din istoria omenirii. Atunci, in atmosfera s-au raspandit radiatii de peste o suta de ori mai multe decat bombele atomice de la Hiroshima si Nagasaki.

Rusii vad cel mai bine restrictiile si deprecierea rublei in farfurie. Varza, ingredient de baza in mancarurile lor, si-a triplat pretul

Pretul verzei in Rusia aproape s-a triplat in ultimele sase luni in Rusia scrie The Moskow Times. Situatia acestui aliment de baza - un ingredient cheie im mancaruri traditionale, precum faimoasa ciorba Shchi - caracterizeaza cel mai bine inflatia in sectorul produselor alimentare provocata de deprecierea masiva a rublei in 2014 si de interdictia aplicata de Kremlin importurilor din Uniunea European si Statele Unite.

Len Blavatnik, patronul grupului Warner Music, desemnat cel mai bogat om din Marea Britanie

Len Blavatnik, patronul grupului Warner Music, este cel mai bogat om din Marea Britanie, cu o avere de 13,7 miliarde de lire sterline 19,1 miliarde de euro), potrivit unui top al celor mai bogati oameni din 2015 facut.

Len Blavatnik, patronul grupului Warner Music, este cel mai bogat om din Marea Britanie

Len Blavatnik, patronul grupului Warner Music, a fost desemnat cel mai bogat om din Marea Britanie, cu o avere de 13,7 miliarde de lire sterline 19,1 miliarde de euro), potrivit unui top anual intocmit de publicatia Sunday Times, informeaza bbc. com.

Victor Hanescu, cel mai bun roman din clasamentul ATP, pe locul 155

Victor Hanescu este in continuare cel mai bun tenisman roman al momentului si ocupa locul 155, sase trepte mai jos fata de saptamana trecuta, in clasamentul jucatorilor profesionisti ATP) dat.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )