Libnet.ro
UNICEF

10:30

De la bucatar la mestesugar: tanarul din Iasi care lucreaza in lemn platouri de servire unicat

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
De la bucatar la mestesugar: tanarul din Iasi care lucreaza in lemn platouri de servire unicat

Constantin Toderau, 32 de ani, a lucrat pana in 2011 ca bucatar in cateva restaurante, moment in care a decis sa se ocupe in totalitate de activitatea din atelierul bunicului sau, locul unde a invatat arta lemnului. Acum, prin brandul Strasnic. continuă pe Wall-Street Ro

Deznodamant tragic: Tanarul din Maneciu care a disparut de acasa a fost gasit mort in apele barajului din localitate (VIDEO)

Deznodamant tragic in cazul tanarului de 28 de ani din Maneciu, care a disparut de acasa. Trupul neinsufletit al barbatului a fost scos de scafandri din apele barajului din localitate,.

Tragedie la o scoala din Iasi: O eleva de 6 ani a murit in timpul orelor de curs sub ochii dascalului

O eleva de sase de la Scoala Gimnaziala nr. 1 din comuna ieseana Todiresti a murit in timpul orelor de curs, chiar sub ochii colegilor si ai invatatorului, potrivit Ziarul de Iasi. Ioana.

Situatie socanta intr-o scoala din Iasi! O fetita a murit in fata colegilor de clasa

Zeci de copii au vazut cum o fetita de numai 7 ani a murit la scoala din comuna Todiresti, judetul Iasi. Micuta s-a prabusit in clasa, in timpul pauzei dintre cursuri, dupa ce si-a pierdut.

Ultimele cuvinte ale fotbalistului din Focsani care s-a sinucis la 27 de ani: Simt ca sufletul imi plange intr-o disperare surda

George Gudana, un tanar in varsta de 27 de ani, din Focsani, s-a spanzurat de teava de la gaze. El a fost gasit sambata dimineata, de mama sa, care tocmai se intorsese de la.

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2781 seconds )