Libnet.ro
UNICEF

09:00

Ma bucur ca am plecat din Romania. Fotbalist ROMAN, antrenor in Nationala Mongoliei (FOTO)

B1 B1,
Ma bucur ca am plecat din Romania. Fotbalist ROMAN, antrenor in Nationala Mongoliei (FOTO)

Fotbalul romanesc se afla pe un drum plin de probleme, iar tot mai multi fotbalisti prefera sa plece peste hotare. Din cauza problemelor financiare, multe echipe de traditie s-au desfiintat, printre. continuă pe B1

Coalitia pentru Economie Circulara din Romania contesta OUG 48/2017 referitoare la taxarea deseurilor

Pe lista de prioritati a noului Guvern, se afla si mediul, insa nu si masurile pe care cetatenii le asteptau pentru protejarea acestuia, potrivit Coalitiei pentru Economia Circulara din Romania. Ordonanta de Urgenta 48 /2017, emisa vineri de Guvern, fara consultare publica si intrand in vigoare imediat, care modifica si completeaza OUG 196/2005 vizand Fondul pentru Mediu, suspenda pana la 1 ianuarie 2019 aplicarea taxarii la groapa a deseurilor.

El este cel mai puternic director financiar din Romania: La 45 de ani are pe mana 5,1 miliarde de euro

Liviu Bocsaru, directorul financiar de la Dacia, in varsta de 45 de ani, este cel mai puternic director financiar din Romania, el avand pe mana 5,1 miliarde de euro. Faptul ca.

Cum vad oamenii de afaceri din Romania ideea de a inlocui o parte dintre angajati cu roboti

Jumatate din locurile de munca vor disparea la nivel mondial, in urmatorii 20 de ani, iar aproape 250 de milioane de oameni vor fi inlocuiti de roboti, potrivit unor estimari din piata. Gigantii de pe piata lanturilor de restaurante, inclusiv fastfood-urile precum McDonald's, incep deja sa ii inlocuiasca pe lucratorii din bucatarii si pe ospatari cu roboti din ce in ce mai performanti, iar in industria auto lucrurile sunt si mai avansate. Cum vad oamenii de afaceri din Romania aceasta situatie.

Intesa Sanpaolo achizitioneaza reteaua Veneto Banca din Romania

Banca italiana Intesa Sanpaolo va achizitiona reteaua de unitati a sucursalei Veneto Banca din Romania in cadrul planificatei achizitii a activelor viabile ale celor doua banci care se confrunta cu probleme financiare - Veneto Banca si Popolare di Vicenza.

Subiectele zilei:Firmele cu actionari ascunsi, abonate la bani publici: 360 de companii din Romania au actiuni la purtator si fac afaceri de miliarde de euro cu statul roman;Prosport la 20 de ani. Trei secrete ale lui Sarbu si Ioanitoaia; Dabuleni, Sahar

Reactiile romanilor dupa legalizarea casatoriilor gay in Germania. Germania a facut pasul catre legalizarea casatoriilor intre persoane de acelasi sex. Ocazie perfecta sa. Revolutie fiscala in noul program de guvernare. Guvernul schimba politica fiscala a statului din temelii prin programul de guvernare revizuit, care aduce.

Firmele cu actionari ascunsi, abonate la bani publici: 360 de companii din Romania au actiuni la purtator si fac afaceri de miliarde de euro cu statul roman. Una dintre ele este TelDrum

In Romania sunt 360 de companii cu actiuni la purtator, ai caror proprietari sunt imposibil de identificat. Aceste firme au incheiat, in ultimii zece ani, contracte de miliarde de euro cu statul. TelDrum este una dintre ele.

CULMEA MICROBISMULUI: Sotiei i-a spus ca merge la magazin si-a plecat din tara la un meci international!

Un mexican fan infocat al echipei nationale a recurs la un gest extrem pentru a-si vedea favorita in turneu din Rusia, la Cupa Confederatiilor. Arturo Garcia, mare fan al echipei de fotbal a Mexicului.

Comertul online din Romania a inregistrat in 2016 cea mai mare crestere din Europa

Comertul online din tara noastra a inregistrat in 2016 cea mai mare crestere din Europa, de 38%, mai mult decat dublu fata de media europeana, de 15%, potrivit unui comuncat de presa al Asociatiei Romane a Magazinelor Online ARMO).

Una din trei companii din Romania risca insolventa daca se introduce impozitul pe cifra de afaceri

Aproape jumatate dintre companiile din Romania vor plati impozite mai mari statului in cazul in care Guvernul introduce impozitul pe cifra de afaceri in locul celui pe profit in 2018, iar una din trei firme active risca insolventa, deoarece nu va putea.

Proteste impreuna salvam tara de corupti, anuntate, duminica seara, in Capitala si in mai multe orase din Romania

In Capitala si in mai multe orase din tara sunt anuntate, duminica seara, marsuri sub titulatura impreuna salvam tara de corupti. Mobilizarea s-a facut pe retelele sociale, unde mii de internauti si-au anuntat prezenta.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )