Libnet.ro
UNICEF

16:30

De ce il bucura pe Iohannis victoria Gabrielei Firea. Unde nu a fost blat, PSD a zdrobit PNL

România Liberă România Liberă,
De ce il bucura pe Iohannis victoria Gabrielei Firea. Unde nu a fost blat, PSD a zdrobit PNL

In timp ce rezultatele oficiale, dar inca partiale, curg dinspre Birorul Electoral Central, fiecare partid isi adapteaza discursul din mers. PSD incearca sa exacerbeze victoria, in timp ce PNL cauta sa minimizeze infrangerea. Exista, insa, cateva concluzii care nu pot fi ascunse sub declaratii sau piruete politice . continuă pe România Liberă

Nicusor Dan, despre victoria PSD in alegerile pentru Primaria Capitalei: Scorul Gabrielei Firea nu este unul deosebit. Lumea nu a venit la vot (VIDEO)

Candidatul USB la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a fost prezent la televiziunea B1 TV, acolo unde a vorbit despre campania sa electorala, despre pierderea pe care a suferit-o in fata Gabrielei Firea pentru ro.

Ce a scris presa straina despre victoria Gabrielei Firea la Primaria Bucuresti

Tabloidul britanic Daily Mail anunta, duminica seara, ca Gabriela Firea - o fosta jurnalista si membra a partidului de centru-stanga PSD - a castigat detasat alegerile la P.

Care sunt prioritatile Gabrielei Firea, in primele luni de mandat

Gabriela Firea, castigatorul fotoliului de Primar General a vorbit la Antena 3 despre proiectele urgente pe care vrea sa le implementeze. Printre acestea, o strategie energetica pentru Capitala si.

ALEGERI LOCALE 2016. Prima reactie a Gabrielei Firea, noul primar al Capitalei

Imediat dupa anuntarea primelor exit poll-urilor, la ora 21. 00, castigatoarea alegerilor pentru Primaria Capitalei, cu 42% din voturile bucurestenilor, Gabriela Firea a primit trei trandafiri de la presedintele PSD, Liviu Dragnea, care a felicitat-o pentru victorie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )