Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bucuresti: Un barbat a murit dupa ce a cazut pe firele de curent ale CFR

B1 B1,
Bucuresti: Un barbat a murit dupa ce a cazut pe firele de curent ale CFR

Un barbat a murit, sambata, dupa ce a cazut pe firele de curent ale CFR, relateaza Romania Libera. Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti, incidentul s-a produs pe pasarela care. continuă pe B1

Barbat mort, dupa ce a cazut pe firele de curent ale CFR.

Un barbat a murit, dupa ce a cazut pe firele de curent electric ale CFR. Incidentul s-a produs pe pasarela care face legatura intre Colentina si Pantelimon, potrivt Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti. Tot sambata, un angajat al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) a murit, sambata, in timpul interventiei pentru deszapezire, in judetul Olt. Citeste si: Un angajat al CNADNR a murit in timpul operatiunilor de deszapezire Anuntul a fost .

O femeie a murit dupa ce s-a aruncat de pe Podul Colentina

UPDATE:15:40: Femeia a murit dupa ce, timp de cateva ore i-au fost aplicate manevre de resuscitare, a declarat secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Raed Arafat, citat de Mediafax. O femeie in.

Un barbat, ranit, dupa o explozie intr-un bloc din Timisoara.

Un barbat din Timisoar a ajuns la spital, joi dimineata, dupa ce in apartamentul sau s-a produs o explozie, urmata de un incendiu, conform Digi 24. Deflagratia a fost provocata, cel mai probabil, de o acumulare de gaz. Mai multe echipaje de pompieri au fost trimise la fata locului, iar cei de la Eon au oprit alimentarea. Cinci persoane au fost evacuate in urma incidentului. Proprietarul apartamentului unde s-a produs explozia a suferit arsuri pe fata si pe membre si a fost transportat de .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )