Libnet.ro
UNICEF

20:30

Bucuresti: Un copil in varsta de 14 ani in stare grava, dupa ce a cazut de pe bicicleta

B1 B1,
Bucuresti: Un copil in varsta de 14 ani in stare grava, dupa ce a cazut de pe bicicleta

Un copil in varsta de 14 ani din Bucuresti a suferit un accident teribil, dupa ce a incercat sa sara cu bicicleta peste o rampa, potrivit Mediafax. in momentul sariturii, ghidonul bicicletei s-a rupt iar teava. continuă pe B1

Bucuresti: Un copil in varsta de 14 ani a murit, dupa o saritura cu bicicleta

Un copil in varsta de 14 ani din Bucuresti a murit, dupa ce a incercat sa sara cu bicicleta peste o rampa, potrivit Mediafax. in momentul sariturii, ghidonul bicicletei s-a rupt iar teava care il sustinea.

Minor in varsta de 14 ani din Alba, decedat la pescuit. A cazut si s-a lovit cu capul de pietre

Un baiat in varsta de 14 ani a murit duminica, 23 iunie 2013, dupa ce a cazut si s-a lovit la cap de pietre pe marginea unui rau. Tragedia a avut loc in localitatea Sard din judetul Alba.

Slobozia: Un copil de 10 ani, dat disparut dupa ce a plecat la scaldat

Un copil de 10 ani din Slobozia este cautat de pompieri dupa ce a disparut in apele raului Ialomita, in timp ce se afla la scaldat. Rudele baiatului au anuntat disparitia acestuia la numarul 112, spunand.

Accident grav in Capitala. Un baiat de 14 ani a murit, dupa ce a cazut cu bicicleta

Un adolescent de 14 ani, caruia i s-a rupt ghidonul bicicletei cand sarea peste o rampa, a murit la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitala. Decesul a fost declarat in jurul orei 20. 30, dupa ce copilul a.

Un copil de 14 ani a murit dupa ce ghidonul bicicletei pe care se afla s-a rupt iar teava acestuia i-a strapuns gatul

Un copil in varsta de 14 ani din Bucuresti a murit dupa ce a cazut cu bicicleta, joi seara, in zona Lujerului din sectorul 6 al Capitalei in momentul in care a incercat sa sara peste o rampa. Potrivit medicilorcopilului i s-a rupt ghidonul bicicletei cand sarea peste o rampa si teava care il sustinea i-a intrat in gat.

Copil de doi ani, in stare critica la spital dupa ce a cazut intr-o piscina

Un copil de doi ani, din localitatea vasluiana Popeni, a ajuns la spital in stare critica dupa ce a cazut intr-o piscina plina cu apa. Baietelul se juca singur, nesupravegheat, in curtea locuintei, cand, .

Accidentul din Muntenegru: Unul dintre soferii autocarului a murit, iar celalalt se afla in stare grava

Soferul care conducea autocarul ce s-a rasturnat, duminica, intr-o prapastie din Muntenegru a decedat, iar al doilea sofer este in stare grava la Terapie Intensiva, potrivit informatiilor obtinute de la.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )