Libnet.ro
UNICEF

21:00

Bucuresti: Dosar penal in rem pentru rudele atacatorului din Militari

B1 B1,
Bucuresti: Dosar penal in rem pentru rudele atacatorului din Militari

Un dosar penal in rem a fost deschis pe numele rudelor atacatorului din cartierul Militari, pentru surorile si tatal acestuia, inca de sambata seara, la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti. De. continuă pe B1

UPDATE. Rudele atacatorului din Militari, RETINUTE pentru 24 de ore

UPDATE- Rudele atacatorului din Militari au fost retinute pentru 24 de ore. -----------Doua femei si un barbat, rudele atacatorului din cartierul Militari, de sambata seara, sunt cercetati pentru ultraj.

Surorile si tatal atacatorului din Militari, retinuti pentru ultraj contra bunelor moravuri

Surorile si tatal atacatorului din Militari au fost retinuti, duminica, de procurorii de la ParchetulCurtii de Apel Bucuresti, fiind acuzati de ultraj contra bunelor moravuri, relateaza B1 TV. Membrii.

Dosar penal pentru un primar din Covasna: Acesta a luat la bataie doi oameni ai legii

Dosar penal pentru ultraj intocmit primarului din Belin, judetul Covasna. Potrivit politistilor, seful de post din Belin si ajutorul acestuia ar fi fost atacati de 4 persoane chiar in fata sectiei de politie.

Dosar penal pentru un primar din Covasna: A batut doi politisti.

Primarul comunei Belin, Siko Imre, a batut doi politisti si s-a ales cu dosar penal pentru ultraj, transmite B1. Seful de post si ajutorul lui au fost batuti in fata sectiei de politie de patru persoane, printre care si primarul din comuna. Ceilalti agresori ar fi sotia, fratele si fiul edilului. Unul din agresori a incercat sa-l stranguleze pe unul din politisti cu o cravata. Tot politistii mai anunta ca masina agentilor a fost blocata in trafic de agresori, care se aflau intr-o stare .

Avocatul atacatorului din cartierul Militari: Vrea sa coopereze si sa fie sincer

Avocatul atacatorului din cartierul Militari a declarat, intr-o interventie televizata, ca tanarul client s-a predat pentru ca vrea sa coopereze si sa fie sincer cu organele. Vrea sa coopereze si.

Leonardo DiCaprio doneaza 3 milioane de dolari pentru salvarea tigrilor din Nepal

Fundatia pentru conservarea mediului infiintata de Leonardo DiCaprio a acordat o finantare de 3 milioane de dolari Fondului mondial pentru natura salbatica in scopul salvarii populatiei de tigri din Nepal,.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )