Libnet.ro
UNICEF

12:30

Bucuresti: Un politist care dirija traficul a fost lovit in plin de un sofer

B1 B1,
Bucuresti: Un politist care dirija traficul a fost lovit in plin de un sofer

Un sofer a lovit din plin un politist care dirija traficul, miercuri dimineata, in Piata Natiunilor Unite, relateazaB1 TV. Soferul, care se afla la volanul unei masini inmatriculate in Bacau, ar fi. continuă pe B1

Politist care dirija circulatia in centrul Capitalei, lovit de o masina

Un agent care dirija circulatia in Piata Natiunile Unite a fost transportat la spital, miercuri, dupa ce a fost lovit de un o masina, a declarat purtatorului de cuvant al Brigazii Rutiere a Capitalei, Andrei Codau, potrivit Mediafax.

UPDATE. Politist care dirija circulatia in centrul Capitalei, lovit de o masina condusa de procurorul Gheorghe Stan

Inspectorul sef adjunct de la Inspectia Judiciara din cadrul CSM, procurorul Gheorghe Stan, este soferul care a lovit cu masina, miercuri, un agent de politie care dirija circulatia in Piata Natiunile Unite din Capitala.

Un politist care dirija circulatia, lovit de o masina in centrul Capitalei

Un agent care dirija circulatia in Piata Natiunile Unite din Capitala a fost transportat la spital, miercuri, dupa ce a fost lovit de o masina. Politistul are mai multe contuzii si se afla in momentul de fata la Spitalul Universitar. Stare lui de sanatate este stabila, potrivit medicilor care sustin ca acesta va fi externat in cursul zilei de astazi.

Politist prins la mijloc intre scandalagii. Barbatul a fost lovit cu o caramida in cap, iar starea lui este grava

Un politist din Timisoara e in stare critica dupa ce a fost lovit in cap cu o caramida de un barbat. Politistul fusese chemat sa intervina intr-un conflict dar in loc sa se linisteasca, scandalagiii au.

FOTO Printul Paul revendica Castelul de la Banloc, care dupa exilul printesei Elisabeta a fost lovit de molima jafului

In anul 2008, castelul a fost cedat de Primaria din Banloc, in concesiune, Mitropoliei Banatului, pe o perioada de 49 de ani. Printul Paul se judecat acum pentru domeniul din Banloc.

Tribunalul Bucuresti: Firma care a detinut televiziunea OTV intra in faliment si dizolvare

Societatea Ocram Televiziune SRL - care a detinut televiziunea OTV, careia anul trecut Consiliul National al Audiovizualului i-a retras licenta audiovizuala - a intrat in faliment si dizolvare, potrivit unei decizii recente a Tribunalului Bucuresti, anunta Mediafax. Societatea Mamitzu Production SRL a solicitat Tribunalului Bucuresti TB), pe 30 noiembrie 2011, deschiderea procedurii insolventei in cazul societatii Ocram Televiziune SRL, potrivit datelor publicate pe site-ul TB. Materia juridica in acest caz este falimentul.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )