Libnet.ro
UNICEF

00:08

Bucuresti: Trei bulgari, arestati preventiv dupa ce au instalat pe un bancomat dispozitive de copiere a datelor cardurilor bancare

B1 B1,
Bucuresti: Trei bulgari, arestati preventiv dupa ce au instalat pe un bancomat dispozitive de copiere a datelor cardurilor bancare

Trei bulgari au fost arestati preventiv de Tribunalul Bucuresti, dupa ce au fost prinsi cand instalau pe un bancomat din Capitala dispozitive electronice de copiere a datelor de pe carduri bancare, informeaza. continuă pe B1

Trei bulgari, arestati preventiv dupa ce ar fi instalat dispozitive de copiere a datelor pe un bancomat

Trei cetateni bulgari, cu varste cuprinse intre 29 si 40 ani, au fost arestati preventiv de magistratii Tribunalului Bucuresti, dupa ce au fost prinsi cand puneau pe un bancomat din Capitala dispozitive electronice de copiere a datelor de pe carduri bancare.

Traficanti de droguri din Bucuresti arestati preventiv la Alba Iulia. Trimiteau colete cu cannabis in Romania

Doi barbati din Bucuresti au fost arestati preventiv la Alba Iulia pentru trafic de droguri de risc si introducerea in tara de droguri de risc, fara drept. Dosarul este in cercetarea la structura teritoriala DIICOT Alba Iulia.

Trei bulgari, prinsi in flagrant in timp ce instalau dispozitive de copiere a datelor pe un bancomat

Trei bulgari au fost prinsi in flagrant in timp ce instalau dispozitive de copiere a datelor pe un bancomat din Bucuresti, a anuntat Directiea de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT).

DIICOT a prins in flagrant trei bulgari care clonau carduri

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) au surprins, vineri, in flagrant, trei bulgari, in timp ce montau si demontau dispozitive electronice pentru copierea datelor cardurilor bancare skimming), de pe ATM-ul unei banci din Capitala.

Cei doi oficiali de la Ministerul Agriculturii, retinuti de procurorii DNA, afla vineri daca vor fi arestati preventiv

Cei doi oficiali de la Ministerul Agriculturii care au fost retinuti joi seara de procurorii anticoruptie afla vineri daca vor fi sau nu arestati preventiv. Laurentiu Gaman, secretar general in Ministerul Agriculturii si Nagy Peter Tamas, fost secretar de stat in cadrul aceleiasi institutii, sunt acuzati, printre altele, de luare de mita si spalare de bani. in acelasi dosar este urmarit penal si europarlamentarul Constantin Rebega.

ştiri de la B1

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )