Libnet.ro
UNICEF

11:00

Buget 2014. Ce institutii vor primi mai multi bani si unde vor fi aplicate reduceri

Antena3 Antena3,
Buget 2014. Ce institutii vor primi mai multi bani si unde vor fi aplicate reduceri

Presedintia, Parlamentul, Curtea Constitutionala, SRI si ministerele Dezvoltarii si Administratiei, Apararii, Muncii, Agriculturii, Educatiei, Transporturilor vor primi mai multi bani in 2014 fata de. continuă pe Antena3

Proiectul de Buget pe 2014: Bani in plus la Administratie, Educatie, Agricultura. Taieri de fonduri la Sanatate, Cultura, Justitie

Presedintia, Parlamentul, Curtea Constitutionala, SRI si ministerele Dezvoltarii si Administratiei, Apararii, Muncii, Agriculturii, Educatiei, Transporturilor vor primi mai multi bani in 2014 fata de acest an in timp ce bugetele ICCJ, Justitiei, Internelor, Sanatatii, Culturii, ANI, CSM vor fi taiate, scrie Mediafax. Astfel, Administratia Prezidentiala va primi 25,5 milioane lei de la 24,8 milioane lei in acest an), Senatul - 101,6 milioane lei de la 95,4 milioane lei), iar Camera Deputatilor - 238,8 milioane lei de la 223,4 milioane lei).

Proiectul de buget 2014: Presedintia, Parlamentul, SRI, bani in plus, Justitia si ANI, in ...

Presedintia, Parlamentul, Curtea Constitutionala, SRI si ministerele Dezvoltarii si Administratiei, Apararii, Muncii, Agriculturii, Educatiei, Transporturilor vor primi mai multi bani in 2014 fata de acest an, in timp ce bugetele Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Ministerului Justitiei, Internelor, Sanatatii, Culturii, ANI, CSM vor fi micsorate. Administratia Prezidentiala va primi 25,5 milioane lei de la 24,8 milioane lei in acest an), Senatul - 101,6 milioane lei de la 95,4 milioane .

Sanatatea, pe minus in 2014.

Presedintia, Parlamentul, ministerele Dezvoltarii si Administratiei, Apararii, Muncii, Agriculturii, Educatiei, Transporturilor vor primi mai multi bani in 2014 fata de acest an in timp ce bugetele Justitiei, Internelor, Sanatatii sau Culturii vor fi taiate. Ministerul Sanatatii va primi anul viitor 7,96 miliarde lei, suma cu 18,71% mai mica decat cea din acest an, respectiv 9,79 miliarde lei, potrivit Mediafax. Reducerea prevazuta de Guvern priveste nu atat finantarea domeniului respectiv, .

UPDATE: Medicii ameninta cu proteste, dar Sanatatea primeste mai putini bani la buget

Presedintia, Parlamentul, Curtea Constitutionala, SRI si ministerele Dezvoltarii si Administratiei, Apararii, Muncii, Agriculturii, Educatiei, Transporturilor vor primi mai multi bani in 2014 fata de acest an in timp ce bugetele ICCJ, Justitiei,.

Medicii ameninta cu proteste, dar Sanatatea primeste mai putini bani la buget

Presedintia, Parlamentul, Curtea Constitutionala, SRI si ministerele Dezvoltarii si Administratiei, Apararii, Muncii, Agriculturii, Educatiei, Transporturilor vor primi mai multi bani in 2014 fata de acest an in timp ce bugetele ICCJ, Justitiei,.

CFR Marfa face disponibilizari in 2014. Guvernul face o exceptie, iar cei dati afara vor primi venit lunar de completare

CFR Marfa va face disponibilizari in 2014, iar persoanele disponiblizate vor primi, prin exceptie agreata de Guvern, un venit lunar de completare dupa desfacerea contractului de munca. Legislatia actuala, modificata recent de Guvern, nu mai prevede astfel de plati si pentru aceasta companie.

CFR va disponibiliza in 2014 o parte dintre angajati, insa acestia vor primi venit lunar de completare

CFR Marfa anunta ca va disponibiliza o parte dintre angajati anul viitor. Acestia vor primi un venit lunar de completare dupa desfacerea contractului de munca, in conditiile in care legislatia actuala nu.

Ponta: Medicii rezidenti vor primi o bursa lunara de 150 de euro

Medicii rezidenti vor primi, pe intreaga durata a rezidentiatului, o bursa speciala, in valoare de 150 de euro, in vederea majorarii veniturilor pe care le au acestia, a anuntat, duminica seara, premierul Victor Ponta, la postul Antena 3.

Victor Ponta: Medicii rezidenti vor primi o bursa lunara de circa 150 euro

Medicii rezidenti vor primi, pe intreaga perioada de rezidentiat, un tip de bursa speciala lunara, in cuantum de aproximativ 150 euro, a declarat premierul Victor Ponta, duminica seara, la Antena 3. Daca am mari salariul, am intra in acel sistem cu taxele pe care le platesc si, atunci, a fost o idee si ministrul Sanatatii si ministrul Bugetului au spus nu umblam la salariu, dar dam noi rezidentilor, pe tot parcursul rezidentiatului, un fel de bursa speciala - acum sper sa reusim in jur de 150 de euro lunar, ceea ce inseamna aproape venitul pe care-l au in acest moment rezidentii - pe toata durata rezidentiatului, a spus Ponta.

Victor Ponta: Medicii rezidenti vor primi o bursa lunara de circa 150 euro

Primul ministru Victor Ponta a anuntat duminica seara ca medicii rezidenti vor primi, pe intreaga perioada de rezidentiat, un tip de bursa speciala lunara, in cuantum de aproximativ 150 euro. Daca am mari.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )