Libnet.ro
UNICEF

11:00

Bugetul de stat pe 2015, adoptat de comisiile parlamentare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bugetul de stat pe 2015, adoptat de comisiile parlamentare

Comisiile de buget-finante din Camera Deputatilor si Senat au adoptat, ieri seara, proiectul bugetului de stat pe 2015, cu doua voturi impotriva si o abtinere, cu unele amendamente, dupa dezbateri care a durat trei zile, scriu surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Bugetul de stat pe 2015, adoptat de comisiile de buget-finante, dupa trei zile de dezbateri

Comisiile de buget-finante din Camera Deputatilor si Senat au adoptat, joi, proiectul bugetului de stat pe 2015, cu doar doua voturi impotriva si o abtinere, cu unele amendamente, dupa un maraton de dezbateri, care a durat trei zile, potrivit Mediafax. Raportul comisiei de buget-finante urmeaza sa intre, vineri in dezbaterea plenului Parlamentului, iar votul final ar putea avea loc duminica, in aceeasi zi cu depunerea juramantului in fata Legislativului de catre noul presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis.

Bugetul de stat pe 2015, adoptat de comisiile de buget-finante, dupa trei zile de dezbateri

Comisiile de buget-finante din Camera Deputatilor si Senat au adoptat, joi, proiectul bugetului de stat pe 2015, cu doar doua voturi impotriva si o abtinere, cu unele amendamente, dupa un maraton de dezbateri, care a durat trei zile, informeaza Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2544 seconds )