Libnet.ro
UNICEF

12:30

Bulgaria ia masuri speciale antiteroriste in statiunile de la Marea Neagra. Participa si politisti romani

România Liberă România Liberă,
Bulgaria ia masuri speciale antiteroriste in statiunile de la Marea Neagra. Participa si politisti romani

Bulgaria a suplimentat fortele de politie si de jandarmi, precum si unitatile speciale antiteroriste pe trei dintre aeroporturile sale, precum si in statiunile de la Marea Neagra. continuă pe România Liberă

VIDEO Vladimir Socor, specialist in spatiul ex-sovietic, despre amenintarile lui Putin la adresa Romaniei, riscul unui conflict la Marea Neagra si replicile dintre Moscova si Bucuresti: Este un caz de cainii latra, caravana trece

Vladimir Socor, analist specializat in spatiul ex-sovietic, afirma, intr-un interviu pentru HotNews. ro, ca amenintarile lui Putin la adresa Romaniei dupa operationalizarea scutului antiracheta de la Deveselu si replicile Bucurestiului reprezinta o situatie fara precedent in relatia dintre Rusia si Romania, dar nu e fara precedent in Europa. Socor sustine ca in anii 70 si 80, Rusia lui Brejnev ameninta la fel Germania cu bombe si rachete nucleare pentru a o descuraja sa amplaseze rachete americane cu raza intermediara de actiune. Limbajul este clasic, nu este o inovatie, afirma Socor, care spune ca scenariul unui conflict NATO - Rusia la Marea Neagra este exclus pe termen scurt si mediu. Socor sustine ca solicitarea Romaniei de a avea o flota NATO la Mare Neagra inca mai are o sansa, dar ca negocierea interna in cadrul Aliantei inca nu s-a incheiat si ca aceasta este o situatie neobisnuitaDespre propaganda Kremlinului in Europa: Rusia exploateaza erorile comise de multi politicieni occidentali, care, in virtutea corectitudinii politice au abandonat valorile conservatoare traditionale. Este o inovatie radicala din partea Kremlinului care in mod traditional apela la stanga europeana.

Ambasadorul rus pe langa Alianta Nord-Atlantica: Rusia nu va permite ca Marea Neagra sa devina lac NATO

Rusia va raspunde in mod adecvat la posibilele amenintari ale NATO in Marea Neagra si nu va permite ca aceasta sa devina un lac NATO, a declarat reprezentantul permanent al Moscovei pe langa Alianta Nord-Atlantica, Aleksandr Grusko, intr-un interviu aparut marti in oficiosul Rossiiskaia Gazeta, citat de Interfax.

Rusia ameninta: Nu vom permite ca Marea Neagra sa devina un lac NATO

Rusia va raspunde in mod adecvat la posibilele amenintari ale NATO in Marea Neagra si nu va permite ca aceasta sa devina un 'lac NATO', a declarat reprezentantul permanent al Moscovei pe.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )