Libnet.ro
UNICEF

13:30

Bulgaria trebuie sa plateasca Rusiei despagubiri de 550 milioane de euro

B1 B1,
Bulgaria trebuie sa plateasca Rusiei despagubiri de 550 milioane de euro

Curtea Internationala de Arbitraj de la Paris a decis sa oblige compania nationala de electricitate din Bulgaria, NEK, sa plateasca 550 de milioane de euro cu titlul de despagubiri catre compania ruseasca. continuă pe B1

Bulgaria, obligata sa plateasca Rusiei 550 milioane euro pentru proiectul nuclear abandonat de la Belene

O curte de arbitraj de la Paris a decis ca Bulgaria trebuie sa plateasca companiei rusesti Atomstroyexport 550 de milioane de euro pentru proiectul nuclear de la Belene, care a fost abandonat, relateaza Novinite, conform News. ro.

Scaderile continua la BVB, pe fondul unui rulaj de doar 3,7 milioane euro

Opt dintre principalii indici ai Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de ieri depreciindu-se, in contextul in care a fost inregistrat un volum de tranzactionare mai mic decat vineri, de 16,83 milioane de lei 3,72 milioane euro).

Investitiile directe ale nerezidentilor - 887 milioane euro

Investitiile directe realizate de nerezidenti in tara noastra au insumat, in primele patru luni ale anului in curs, 887 milioane euro, participatiile la capital inclusiv profitul reinvestit net estimat) reprezentand 1,4 miliarde euro, iar creditele intragrup inregistrand o valoare neta negativa de 545 milioane euro, conform Bancii Nationale a Romaniei BNR).

Klaus Iohannis, in vizita oficiala in Bulgaria: Trebuie intensificate negocierile pentru finalizarea delimitarii spatiilor maritime din Marea Neagra

Presedintele Klaus Iohannisa declarat miercuri, in timpul vizitei sale oficiale in Bulgaria, ca trebuie intensificate negocierile pentru finalizarea delimitarii spatiilor maritime in Marea Neagra,.

Statul roman a castigat procesul in Dosarul Rostock, cu o miza de 12,5 milioane euro

Sentinta pronuntata astazi de magistratii de la Curtea de Apel Constanta in dosarul in care consortiul Rostock Wreck Remouval Consortium RWRC), care a scos la suprafata epava navei Rostock solicita statului roman, prin Administratia Fluviala a Dunarii de Jos AFDJ) Galati, plata unor daune de 12,5 milioane de euro, pune capat unui lung sir de controverse de-a lungul celor 10 ani de procese.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )