Libnet.ro
UNICEF

14:30

Bulgarii din Moldova vor statut special pentru raionul Taraclia

Adevărul Adevărul,
Bulgarii din Moldova vor statut special pentru raionul Taraclia

Pe 12 aprilie, va avea loc soborul general republican al bulgarilor din Republica Moldova, anunta portalul gagauzinfo. md. Adunarea va avea loc in casa se cultura din Taraclia, raion unde locuiesc compact reprezentantii acestei minoritati etnice. continuă pe Adevărul

Un sat din Moldova vrea referendum pentru a trece in administratia Transnistriei

Mai multi locuitori din satul Dorotcaia, din raionul Dubasari, aflat sub jurisdictia R. Moldova, ameninta cu organizarea unui referendum pentru a trece in subordinea administratiei separatiste de la Tiraspol, relateaza Mediafax.

Locuitorii unui sat din Republica Moldova vor referendum pentru trecerea sub jurisdictia Transnistriei

Locuitorii unui sat din Republica Moldova intentioneaza sa organizeze un referendum pentru a trece in subordinea Transnistriei. Oamenii din satul satul Dorotcaia vor sa obtina astfel acces la terenurile.

Statul acorda granturi de 7 milioane de dolari pentru producatorii agricoli

Producatorii agricoli din Moldova vor putea obtine granturi investitionale pentru achizitionarea echipamentului tehnologic si a utilajului destinat infrastructurii post-recoltare in horticultura.

Dupa vin, Rusia interzice si importul carnii de porc din Moldova

Rusia a interzis importul produselor de carne de porc din Republica Moldova, a anuntat purtatorul de cuvant al serviciului federal rus pentru siguranta agroalimentara Rosselhoznadzor, dupa ce Moscova a invocat nerespectarea cerintelor Uniunii Vamale si ale Moscovei in domeniu, conform Mediafax.

Pensionarii saraci din Iasi primesc bonuri valorice pentru sarbatorile de Paste

Peste o suta de pensionari din Iasi s-au imbrancit si au stat la cozi ore in sir, ca sa prinda cateva bonuri valorice in valoare de 50 de lei, date de primarie. Bonurile sunt oferite pentru sarbatorile de.

Sectiile de votare din Afganistan s-au deschis pentru primul tur al alegerilor prezidentiale

Sectiile de votare din Afganistan s-au deschis sambata dimineata, la ora locala 07. 30, ora Romaniei), pentru primul tur al alegerilor prezidentiale, un scrutin plasat sub semnul securitatii din cauza amenintarilor insurgentilor talibani,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )