Libnet.ro
UNICEF

05:00

Bunica avea dreptate: cele mai bune leacuri din camara

Antena3 Antena3,
Bunica avea dreptate: cele mai bune leacuri din camara

Ai auzit de ele din batrani si au capacitatea de a vindeca afectiunile si durerile cele mai frecvente, cu care ne confruntam cu totii la un moment dat. Transmise de la o generatie la alta, au capatat in timp o faima. continuă pe Antena3

Bunica avea dreptate: cele mai bune leacuri din camara

Ai auzit de ele din batrani si au capacitatea de a vindeca afectiunile si durerile cele mai frecvente, cu care ne confruntam cu totii la un moment dat. Transmise de la o generatie la alta, au capatat in timp o faima.

TOP 10: cele mai ravnite masini din ultimii 25 de ani. Cele de familie castiga in fata celor de lux

Revista britanica Auto Express a realizat un top cu zece cele mai ravnite masini din ultimii 25 de ani, dintr-un total de 50 de autoturisme luate in calcul, scrie Telegraph. co. uk . Pe primele doua locuri sunt autoturisme de familie europene, modele.

FOTO: Care sunt cele mai impresionante PROFETII din toate timpurile, care s-au ADEVERIT.

Cele mai impresionante previziuni au parut, intotdeauna, ridicole atunci cand au fost emise, insa multe dintre ele au devenit realitate. Dupa cum spunea scriitorul Arthur Clarke, daca, printr-un miracol, un profet din trecut ar fi putut descrie viitorul exact asa cum cum se prezinta astazi, previziunile sale ar fi parut atat de absurde, incat ar fi starnit hohote de ras. Publicatia Business Insider a intocmit o lista cu cele mai impresionante profetii care au fost facute vreodata si care .

Forbes: Sofia Vergara, actrita cu cele mai mari venituri din televiziunea americana

Sofia Vergara, Mariska Hargitay si surorile Kardashian sunt cele mai bine platite actrite din televiziunea americana. Potrivit topului realizat de Forbes, vedetele au incasat in ultimul an zeci de milioane de.

Cinci firme din Romania au intrat in top 500 cele mai mari companii din Europa Centrala.

Cinci firme din Romania au intrat in top 500 cele mai mari companii din Europa Centrala, realizat de firma de consultanta Deloitte, informeaza Mediafax. Clasamentul realizat anual de Deloitte Europa Centrala in 18 tari se afla la a saptea editie si ia in calcul cifra de afaceri raportata de companii pe anul calendaristic precedent. OMV Petrom este cea mai bine plasata companie in clasament, pe locul 18 in regiune, in scadere de pe 16 in 2011. Pe urmatorul loc se afla Rompetrol Rafinare, pe .

Presedintele Germaniei a vizitat Oradour-sur-Glane, locul in care nazistii au comis unul din cele mai mari masacre din Al Doilea Razboi Mondial

Presedintele Germaniei, Joachim Gauck, a devenit primul oficial de rang inalt din tara sa care viziteaza Oradour-sur-Glane, o mica localitate din centrul Frantei in care nazistii au comis unul din cele mai mari.

Primele 10 cele mai rele orase din lume

Continuarea studiului realizat anual de The Economist Intelligence Unit arata care sunt cele mai rele 10 orase din lume in care se poate locui. Damasc, capitala Siriei, ocupa primul loc in topul negativ.

Top 5 cele mai ingenioase farse din istorie

Farsele au facut tot timpul parte de istorie, indiferent daca vorbim despre Grecia Antica sau despre zilele noastre. Iata un top al celor mai interesante farse din istoria omenirii.

Adevarul Live de la ora 11.00: Cele mai eficiente metode de renuntare la fumat

Sunt tot mai multi romanii care vor sa se lase de fumat, daca nu de teama efectelor nefaste asupra sanatatii, atunci din cauza lipsei banilor. Dar le este foarte greu. La Adevarul Live, de la ora 11. 00, discutam cu specialistii despre cele mai bune solutii pentru a face acest pas fara pareri de rau si fara efecte adverse.

Rivalul Google News integreaza acum si cele mai populare povesti de pe Facebook si Twitter

Exista viata si dupa Google News, iar Microsoft incearca sa convinga utilizatorii de internet ca pot folosi cu succes si alte servicii de stiri. Astfel, gigantul tehnologiei a modificat Bing News pentru a aduce cele mai importante subiecte din social media, respectiv Facebook sau Twitter.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2459 seconds )