Libnet.ro
UNICEF

20:30

Bursa de la Bucuresti a deschis in scadere, dupa ce actiunile OMV Petrom au inregistrat o corectie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Bursa de la Bucuresti a deschis in scadere, dupa ce actiunile OMV Petrom au inregistrat o corectie

Bursa de la Bucuresti a deschis sedinta de miercuri in scadere, dar pe un rulaj foarte redus in prima ora de operatiuni, dupa corectia actiunilor OMV Petrom SNP), dupa cresterea semnificativa din ultimele tranzactii de marti. continuă pe Wall-Street Ro

Christoph Trentini, interimar in Consiliul de Supraveghere OMV Petrom

Christoph Trentini a fost numit membru interimar in Consiliul de Supraveghere al OMV Petrom, ca urmare a renuntarii la functie a lui Hans Peter Floren, potrivit unui comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Hans Peter Floren a demisionat din Consiliul de Supraveghere al OMV Petrom

OMV Petrom SNP) anunta numirea in functia de membru interimar al Consiliului de Supraveghere a lui Christoph Trentini, ca urmare a renuntarii lui Hans Peter Floren la mandatul de membru al Cosniliului, arata un comunicat OMV Petrom remis azi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Bursa a inchis in crestere, in urma unor tranzactii de la finalul sedintei

Actiunile OMV Petrom SNP) si alte titluri lichide au urcat ieri in ultimele tranzactii ale zilei si au ajutat bursa de la Bucuresti sa treaca pe crestere, dupa ce aproape intreaga sedinta, piata a stat in teritoriu negativ din cauza companiilor din sectorul energetic.

OMV Petrom are un nou membru in Consiliul de Supraveghere

OMV Petrom anunta numirea in functia de membru interimar al Consiliului de Supraveghere a lui Christoph Trentini, ca urmare a renuntarii lui Hans Peter Floren la mandatul de membru al Consiliului de Supraveghere. Trentini a fost numit membru interimar incepand cu 9 ianuarie 2015 pana la urmatoarea intrunire a Adunarii Generale a Actionarilor, se arata intr-un comunicat al companiei catre BVB.

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )