Libnet.ro
UNICEF

20:00

Bursa de la Bucuresti a inchis prima saptamana din an in scadere

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Bursa de la Bucuresti a inchis prima saptamana din an in scadere

Bursa de la Bucuresti s-a situat pe crestere aproape intreaga sedinta de vineri, dar a trecut in teritoriu negativ spre final si a inchis in scadere, influentata de accelerarea declinului pe pietele externe, iar pe ansamblul primei saptamani din acest. continuă pe Wall-Street Ro

Cursul BNR incheie prima saptamana din acest an in usoara urcare, de 0,66 bani

Cursul anuntat de Banca Nationala a Romaniei BNR) a stagnat, evolutia fiind in linie cu cea a monedelor din regiune, iar pe ansamblul primei saptamani din acest an se afla in urcare cu 0,66 de bani, scrie Mediafax .

Litrul de benzina a scazut sub pragul de 5 lei in Bucuresti pentru prima data in ultimii patru ani

Litrul de benzina standard a scazut sub pragul de 5 lei pe litru in Bucuresti, pentru prima data in ultimii patru ani de zile. Una dintre statiile de la care se poate cumpara carburantul cu 4,96 de lei pe litru.

CARAMITRU - MALAELE, CATE-N LUNA SI iN STELE prima reprezentatie din an pe 26 ianuarie la Sala Studio a Teatrului National din Bucuresti

Sala Studio a Teatrului National din Bucuresti gazduieste pe 26 ianuarie prima reprezentatie din acest an a inegalabilului duel teatral CARAMITRU - MALAELE, CATE-N LUNA SI iN STELE! Doi titani ai scenei romanesti va asteapta la un spumos spectacol de improvizatie, in care versurile si replicile iscusite sunt puse in valoare de acordurile calde ale violoncelului lui Adrian Naidin.

Euro a coborat joi sub pragul de 1,18 dolari pe unitate, pentru prima oara din decembrie 2005

Euro a coborat joi sub pragul de 1,18 dolari pe unitate pentru prima oara din decembrie 2005 pana in prezent, in conditiile in care au sporit speculatiile privind luarea de noi masuri de stimulare a economiei de catre BCE, pe fondul unor rezultate sub.

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )