Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bursa din Arabia Saudita vrea exclusivitate pentru listarea Aramco

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bursa din Arabia Saudita vrea exclusivitate pentru listarea Aramco

Bursa din Arabia Saudita aspira sa fie locul exclusiv in care va fi listat gigantul petrolier local Aramco, anunta directorul executiv al pietei, Khalid al-Hussan, citat de Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Pizza Hut din Arabia Saudita isi cere scuze dupa ce a distribuit un mesaj ofensator pe Twitter chiar de Ziua Internationala a Balbaielii

Pizza Hut din Arabia Saudita si-a cerut scuze dupa ce a distribuit pe Twitter un mesaj ofensator care parea sa-i batjocoreasca pe oamenii care sufera de balbaiala. Mesajul a produs furie in online, iar in scurt timp au aparut hashtag-uri care amenintau cu boicotarea restaurantelor din tara araba, potrivit The Telegraph.

Arabia Saudita va construi un oras nou cu 500 de miliarde de dolari

Printul mostenitor al Arabiei Saudite, Mohammed bin Salman, a dezvaluit marti planurile vizand constructia unui oras complet nou, denumit 'NEOM ', pe coasta Marii Rosii, ultimul sau proiect destinat diversificarii economiei saudite dincolo de veniturile din petrol, potrivit Bloomberg.

Bawag Group a lansat o oferta publica initiala record pe Bursa din Viena

Bawag Group AG, a patra mare banca din Austria, a vandut, marti, actiuni in valoare de 1,9 miliarde de euro 2,3 miliarde de dolari), in cadrul celei mai mari oferte publice initiale care a avut loc vreodata la Bursa din Viena, conform Bloomberg.

Bursa din Singapore se aliaza cu Nasdaq pentru atragerea firmelor tehnologice din Asia

Singapore Exchange Ltd. SGX) si Nasdaq Inc. se aliaza pentru a atrage firme tehnologice din Asia, care au o crestere rapida si sunt interesate sa se listeze pe ambele burse.

Un primar din judetul Botosani vrea sa inchida primaria din cauza lipsei banilor. In septembrie platise salariile din banii pentru fantanile de mare adancime

Primarul celei mai mici comune din judetul Botosani anunta ca va inchide primaria si va trimite salariatii acasa daca nu obtine banii pentru salarii si cheltuieli. Stefan Cojocariu, primarul din Dimacheni 1. 400 de locuitori), a declarat luni pentru Agerpres a anuntat ca are nevoie de un milion de lei dupa maririle de salarii de anul acesta. Saptamana trecuta, primaria nu a mai avut bani de motorina ca sa transporte copiii la scoala.

Ionut Misa: Din 2018 introducem directiva europeana pentru combaterea externalizarii profiturilor multinationalelor / Deducere limitata a dobanzilor, impozit pentru sumele transferate in afara tarii

Ministrul Finantelor, Ionut Misa, a anuntat joi ca Romania va implementa, incepand cu 2018, directiva europeana pentru combaterea externalizarii profiturilor companiilor multinationale, astfel incat firmele care evitau plata taxelor nu vor mai putea face acest lucru.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )