Libnet.ro
UNICEF

23:31

Bursa din SUA inchide in scadere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bursa din SUA inchide in scadere

Bursa din Statele Unite ale Americii SUA) a inchis in scadere sedinta de tranzactionare de ieri. continuă pe Ziarul Bursa

Bursa din SUA inchide in scadere

Bursa din Statele Unite ale Americii SUA) a inchis sedinta de tranzactionare de astazi in scadere.

NSA a spionat diplomati francezi din SUA si postul de televiziune Al-Jazeera

Agentia Nationala de Securitate din SUA NSA) a spionat diplomati francezi din Statele Unite, dar si postul de televiziune Al-Jazeera, cu sediul in Qatar, arata sursele de presa.

BVB inchide in scadere

Bursa de Valori Bucuresti BVB) a inchis sedinta de tranzactionare de astazi in scadere.

FBI sporeste SUPRAVEGHEREA sirienilor din SUA

Politia federala americana FBI) a consolidat supravegherea sirienilor care traiesc in Statele Unite, cu scopul de a preveni orice actiune de repesalii in cazul unor atacuri americane impotriva Siriei, scrie The .

Politistii din SUA vor avea propria retea de socializare

O retea de socializare dedicata politistilor, intitulata BlueLine, care isi propune sa ii ajute pe oamenii legii sa isi impartaseasca experientele si strategiile, va fi lansata in luna octombrie in SUA, informeaza foxnews. com, citat de Mediafax .

FOTO INCREDIBILE: Cum traiau japonezii inchisi in LAGARELE din SUA in Al Doilea Razboi ...

In timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, peste 110. 000 de japonezi au fost inchisi in lagare de munca pe teritoriul Statelor Unite. Chiar si in timpul razboiului, o astfel de politica fata de minoritatea japoneza a cunoscut opozitia multor cetateni americani, iar printre acestia s-a aflat si fotograful Ansel Adams, care a vizitat, in 1943, lagarul Mananzar din Muntii Sierra Nevada, conform publicatiei Business Insider. Invitat de catre directorul lagarului, Adams a incercat sa surprinda .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )