Libnet.ro
UNICEF

22:30

Bursa a inchis in crestere pentru a doua sedinta consecutiva

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Bursa a inchis in crestere pentru a doua sedinta consecutiva

Bursa de la Bucuresti a inchis joi in crestere, pentru a doua sedinta consecutiv, pe volume peste media zilnica de anul trecut, evolutia fiind determinata de asteptarile de pe pietele externe ca Banca Centrala Europeana va lansa la finele lunii un. continuă pe Wall-Street Ro

A doua sedinta de scadere

Bursa de la Bucuresti a inchis marti in scadere, pentru a doua sedinta consecutiv, traiectoria descendenta fiind determinata in principal de actiunile OMV Petrom SNP), Fondul Proprietatea FP) si BRD - Groupe Societe Generale BRD).

Valutele cresc moderat in a doua sedinta valutara a anului

Moneda europeana s-a apreciat si in a doua sedinta valutara din acest an, modesta, si a castigat astfel 0,09 bani, fiind cotata la valoarea de 4,4982 lei, dupa ce luni valora 4,4973 lei.

Bursa a inchis in scadere prima sedinta din an: ce actiuni au tras indicii in jos

Bursa de la Bucuresti a incheiat in scadere prima sedinta a anului 2015. Piata a fost trasa in jos de actiunile OMV Petrom SNP), Transgaz si Fondul Proprietatea FP).

HTC vede luminita de la capatul tunelului: rezultate in crestere pentru prima data in ultimii trei ani

HTC ar putea fi pe drumul cel bun in ceea ce priveste revenirea dupa ce taiwanezii au inregistrat primele rezultate pozitive dupa ani de pierderi. Potrivit datelor companiei , T4 a fost primul trimestru pentru asiatici care a adus rezultate.

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2533 seconds )