Libnet.ro
UNICEF

07:00

Bursa reuseste sa atinga cel mai mare rulaj anual de dupa maximele din 2007

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Bursa reuseste sa atinga cel mai mare rulaj anual de dupa maximele din 2007

Bursa de la Bucuresti a scazut cu 0,42%, intr-o piata unde investitorii au fost mai activi la tranzactionarea actiunilor lichide, iar transferurile de marti au dus rulajul BVB din acest an peste pragul de 10 miliarde lei pe segmentul actiunilor, pentru. continuă pe Wall-Street Ro

Cel mai mare proprietar roman de birouri: In boom incepeam un proiect daca aveam 50% preinchirieri, acum trebuie sa ai 80%

Relatia proprietar-chirias este cel mai important aspect si nu inseamna doar sa ii zambesti si sa il ajuti cand are o problema, ci sa ii dovedesti cat de important este prin investitii, spune Liviu Tudor, care a reusit in acest an sa semneze cu.

Grupul feroviar Grampet are cel mai mare sindicat din sectorul privat

La sfarsitul saptamanii trecute, la Sinaia, s-au reunit mai multe organizatii sindicale care ii reprezinta pe angajatii grupului de societati feroviare Grampet grup controlat de omul de afaceri Gruia Stoica, principalul ofertant pentru privatizarea CFR Marfa) si au constituit Federatia Sindicatelor Libere din Grampet FSLG) cel mai mare sindicat din sectorul privat.

Serie de CUTREMURE. Cel mai mare seism a avut magnitudine 5,5

Mai multe cutremure au avut loc sambata in nord-estul Chinei, potrivit Institutului american de geofizica USGS, cu o magnitudine maxima de 5,5, provocand pagube grave unor locuinte, relateaza AFP, conform.

Cel mai mare eveniment economic al ANULUI: Forumul China-Europa. Chinezii investesc 8,5 MILIARDE de euro in Romania

Premierul Chinei, impreuna cu Victor Ponta si alti 15 premieri din Europa Centrala si de Est si China sunt in acest moment la Palatul Parlamentului. A inceput forumul economic la care pe langa liderii de.

Goana dupa cel mai mare tezaur din lume. Comoara lui Brancoveanu a declansat un adevarat razboi

Tezaurul brancovenesc despre care se spune ca este ascuns sub o manastire de la Baia de Arama a declansat un adevarat razboi. Este vorba despre o comoara imensa, tezaurul lui Constantin Brancoveanu, si foarte.

Cotatia Impact a urcat cu 43,54%

Actiunile dezvoltatorului imobiliar Impact Contractor and Developer simbol IMP) au adus investitorilor, in perioada 22 octombrie - 22 noiembrie, cel mai mare randament din piata, de 43,54%, potrivit unei analize a ziarului BURSA. Astfel, pe 22 octombrie, pretul mediu al unei actiuni IMP a fost de 0,2094 lei/unitate, in timp ce pe 22 noiembrie, de 0,3016 lei/unitate.

Cotatia Prodplast a urcat cu aproape 72%

Actiunile producatorului de mase plastice Prodplast simbol PPL) au adus investitorilor, in perioada 21 octombrie - 21 noiembrie, cel mai mare randament din piata, de aproape 72%, potrivit unei analize a ziarului BURSA.

Cel mai mare proprietar roman de birouri: In boom incepeam un proiect daca aveam 50% preinchirieri, acum trebuie sa ai 80%

Relatia proprietar-chirias este cel mai important aspect si nu inseamna doar sa ii zambesti si sa il ajuti cand are o problema, ci sa ii dovedesti cat de important este prin investitii, spune Liviu Tudor, care a reusit in acest an sa semneze cu.

Black Friday 2013: Cel mai scump produs vandut online in Romania.

Magazinul online eMAG a vandut, cu ocazia Black Friday 2013, cel mai scump produs vandut online din Romania: un Mercedes-Benz, Clasa E 220 CDI Sedan, in valoare de 45. 000 de euro. Pentru acest produs, eMAG a listat si cea mai mare reducere oferita vreodata de un magazin online de Black Friday, in valoare de 12. 600 de euro. Cu ocazia Black Friday 2013, eMAG a oferit, in premiera pentru comertul online din Romania, reduceri la autoturisme marca Dacia, Ford, Mitsubishi, Hyundai si Mercedes-Benz.

REPORTAJ Black Friday: Cum a fost sarbatoarea reducerilor la cel mai mare magazin online din Romania

Tu ce ti-ai cumparat de Black Friday?. Daca n-ai auzit intrebarea asta, atunci ai fost departe de oras, departe de Internet sau pur si simplu te-ai ascuns sub vreo piatra din munti. Ieri, a fost Black Friday pe rit romanesc. Adevarul a ajuns la magazinul online care a luat sarbatoarea consumista americana in desert, adica la eMAG. Dincolo de nebunia din magazine, de pe site-uri, la ground zero lucrurile sunt linistite.

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1983 seconds )