Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bursele asiatice scad puternic, dupa ce bursa din China a inchis in declin

România Liberă România Liberă,
Bursele asiatice scad puternic, dupa ce bursa din China a inchis in declin

Bursa din Shanghai a inchis luni in declin cu 8,7%, cel mai mult dupa 2007, influentand negativ si restul burselor si pietelor valutare asiatice, pe fondul temerilor investitorilor legate de impactul incetinirii cresterii celei de-a doua mari economii a lumii. continuă pe România Liberă

Crah bursier in China, dupa declin cu 8,5%, cel mai mult dupa 2007 incoace. Celelalte burse asiatice scad puternic

Bursa din Shanghai a inchis luni in declin cu 8,7%, cel mai mult dupa 2007, influentand negativ si restul burselor si pietelor valutare asiatice, pe fondul temerilor investitorilor legate de impactul incetinirii cresterii celei de-a doua mari economii a lumii, scriee MarketWatch.

Bursa din China a inchis in declin cu 8,7%, cel mai mult dupa 2007

Bursa din Shanghai a inchis luni in declin cu 8,7%, cel mai mult dupa 2007, influentand negativ si restul burselor si pietelor valutare asiatice, pe fondul temerilor investitorilor legate de impactul incetinirii cresterii celei de-a doua mari economii.

Zi neagra pe burse. Indicele de referinta al Japoniei a scazut cu 4,6%, iar bursa din China s-a prabusit cu 8,5%. La Bucuresti, scaderea a fost de 4%

Pietele din Asia si Orientul Mijlociu sunt in picaj, iar deschiderea burselor europene si americane a fost una dramatica, informeaza ZF. Indicele de referinta al Chinei s-a prabusit cu 8,5%, cea mai mare.

Zi neagra pe burse. Indicele de referinta al Japoniei a scazut cu 4,6%, iar bursa din China s-a prabusit cu 8,5%. La Bucuresti, scaderea a fost de 4%

Pietele din Asia si Orientul Mijlociu sunt in picaj, iar deschiderea burselor europene si americane a fost una dramatica, informeaza ZF. Indicele de referinta al Chinei s-a prabusit cu 8,5%, cea mai mare.

Bursa din Shanghai, cea mai mare scadere zilnica din 2007

ACTUALIZARE 17:34 Wall Street cade cu pana la 3% * ACTUALIZARE 16:45 Osborne: Economia Marii Britanii este vulnerabila la declinul burselor asiatice * The Guardian: Conducerea bursei SUA a suspendat tranzactiile futures pe indicele Nasdaq Economia Marii Britanii este vulnerabila la socurile internationale, a declarat luni ministrul britanic de Finante, George Osborne, pe fondul declinului burselor la nivel mondial, provocat de temerile privind incetinirea cresterii economice in China, transmite Bloomberg. * ACTUALIZARE 16:10 Bursa din Rusia a scazut cu peste 4% in deschidere * ACTUALIZARE 15:10 Cotatia materiilor prime, la minimul ultimilor 16 ani * The Guardian: Bursele globale au pierdut 5. 000 de miliarde dolari de la devalorizarea yuanului * Bursa din Atena scade cu 6,5% * ACTUALIZARE 12:18 NY Times: Marile fonduri de investitii si-au retras 2,5 miliarde dolari din economiile emergente * Daily Telegraph: Cele mai mari 300 de companii europene au pierdut circa 230 miliarde euro din valoarea de piata * ACTUALIZARE 11:41 Euro atinge maximul ultimelor 6 luni fata de dolar.

Situatie dramatica la bursa din SUA. Actiunile celei mai valoroase companii din lume s-au prabusit

Bursa din Statele Unite a deschis in scadere puternica, indicele Nasdaq fiind in declin cu peste 5%, si a coborat la minimul incepind cu luna octombrie, dupa ce declinul inregistrat luni pe bursa din China a.

Bursele asiatice au ajuns la minimul ultimilor trei ani

ACTUALIZARE 11:41 Euro atinge maximul ultimelor 6 luni fata de dolar Euro a urcat astazi la maximul ultimelor sase luni si jumatate, iar yenul la cel mai ridicat din ultima luna si jumatate in raport cu dolarul, investitorii renuntand la activele considerate riscante in favoarea unor plasamente mai sigure, din cauza perspectivei de incetinire a economiei chineze, potrivit Reuters. * ACTUALIZARE 11:33 Ringgit-ul malaysian, la minimul ultimilor 17 ani * Won-ul sud-coreean, minimul ultimilor 4 ani.

Bursa din Bucuresti a scazut cu peste 5%

Declinul bursei de la Bucuresti s-a accelerat aproape de mijlocul sedintei, iar declinul principalilor indici a depasit 5%, fiind in declin cu peste 2% fata de finele anului trecut, dupa ce turbulentele de pe piata financiara din China au tras in jos pietele dezvoltate din Statele Unite si Europa.

Bursa din Australia va avea o conexiune cu piata din Hong Kong

ASX Ltd. , operatorul Bursei de Valori din Australia, isi va conecta reteaua cu cea a pietei din Hong Kong, urmand sa le ofere mai rapid traderilor din orasul chinez produse derivate, respectiv un acces mai putin costisitor pe piata australiana a actiunilor.

LIVETEXT Panica pe bursele din toata lumea, 5 trilioane de dolari pierderi in ultima luna. Investitorii isi retrag banii din tarile emergente, economia Chinei e sub lupa

Bursele asiatice au scazut luni dimineata la niveluri record pentru ultimii trei ani, influentate de o noua coborare a bursei de la Shanghai pe fondul ingrijorarilor privind evolutia economiei Chinei. Incetinirea economiei chineze provoaca turbulente pe pietele financiare, iar devalorizarea semnificativa a yuanului continua sa perturbe pietele financiare din intreaga lume. Temerile investitorilor au la baza si scaderile puternice ale pretului petrolului, ca ------------------Ora 14. 48: Pierderile se accentueaza la Bursa din Londra: indicele FTSE 100 a ajuns la o scadere de 4,5%Ora 14:45 Bursa din Paris pierde peste 5%Ora 13. 44: Citeste aici o analiza despre investitorii care retrag masiv bani din economiile emergenteOra 12:55 Indicele general al Bursei din Atena Athex) cadea cu 4,31% la o ora dupa deschidereOra 12. 36: The Guardian arata ca bursele globale au pierdut 5 trilioane de dolari 5. 000 de miliarde de dolari) de cand China a decis sa-si devalorizeze moneda, in urma cu trei saptamani.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )