Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bursele din SUA si Canada au deschis in crestere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bursele din SUA si Canada au deschis in crestere

Bursele din Statele Unite si Canada au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in crestere. continuă pe Ziarul Bursa

Bursele din SUA si Canada au deschis in scadere

Bursele din Statele Unite si Canada au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in scadere.

Bursele din America Latina au inchis in crestere

Bursele din America Latina au inchis sedinta de tranzactionare de ieri in crestere.

Evolutiile din SUA aduc avans pe bursele europene

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au urmat un curs pozitiv ieri, dupa ce SUA au anuntat date peste asteptari privind increderea consumatorilor si piata imobiliara.

Bursa din Brazilia a deschis in crestere

Bursa din Brazilia a deschis sedinta de tranzactionare de astazi in crestere, in timp ce bursa din Mexic a deschis in scadere.

Ostilitatea rasiala din Statele Unite: Cum au devenit albii victimele discriminarii

Nu doar Rusia si tarile europene se confrunta cu serioase probleme identitare. Si in Statele Unite linia de demarcatie intre albi si negri se accentueaza iarasi. Intoleranta rasiala, oricat de mult s-a incercat diminuarea acesteia, poate trece oricand intr-o faza violenta, asa cum s-a mai intamplat in ultimele decenii, scrie Dorian Furtuna, etolog, pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Ostilitatea rasiala din Statele Unite

Nu doar Rusia si tarile europene se confrunta cu serioase probleme identitare. Si in Statele Unite linia de demarcatie intre albi si negri se accentueaza iarasi. Intoleranta rasiala, oricat de mult s-a incercat diminuarea acesteia, poate trece oricand intr-o faza violenta, asa cum s-a mai intamplat in ultimele decenii.

Fiscul din Statele Unite ale Americii a decis: Bitcoin nu este o moneda reala

Fiscul din Statele Unite ale Americii a ajuns sa se pronunte cu privire la Bitcoin si a decis ca nu e moneda, n-o va trata ca pe o moneda si nici n-o va taxa ca atare. I-a gasit insa o categorie.

Ucraina pregateste exercitii cu participarea unor militari din SUA, Polonia, Romania si Republica Moldova

Ucraina ar urma sa organizeze in 2014 o serie de exercitii cu participarea militarilor din SUA, Polonia, Romania si R. Moldova, potrivit unui proiect de lege depus miercuri in Parlament de presedintele interimar.

Statele Unite l-ar putea elibera pe Jonathan Pollard, in contextul relansarii negocierilor israelo-palestiniene

Administratia americana nu exclude posibilitatea eliberarii cetateanului americano-israelian Jonathan Pollard, condamnat in SUA pentru spionaj, in schimbul unor arabi israelieni detinuti in Israel pentru.

BMW ar putea construi in Statele Unite ale Americii un SUV cu sapte locuri, pozitionat deasupra modelului X5

O voce din cadrul companiei bavareze a informat The Wall Street Journal ca gama BMW va primi un nou SUV, botezat X7, ce va fi construit la uzina din Spartanburg, alaturi de X3, X5 si X6.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )