Libnet.ro
UNICEF

08:30

Bursele europene deschid in crestere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bursele europene deschid in crestere

Bursele europene au deschis sedinta de tranzactionare de azi in crestere. continuă pe Ziarul Bursa

Bursele europene deschid in crestere

Bursele europene au deschis sedinta de tranzactionare de azi in crestere.

LIVETEXT Criza datoriilor suverane, vineri 28 septembrie. Principalele evenimente ale zilei: Bursele europene deschid in crestere

10:30 Actiunile europene au crescut la deschiderea burselor, vineri, sustinute de situatia Spaniei, dupa ca bugetul de criza al tarii a crescut asteptarile ca aceasta va aplica pentru un ajutor financiar global, scrie Reuters.

LIVETEXT Criza datoriilor suverane, joi 27 septembrie. Principalele evenimente ale zilei: Bursele europene deschid in crestere. Franta - numarul somerilor a depasit 3 milioane de persoane

10:25 Actiunile europene au crescut in deschiderea sedintelor de tranzactionare de joi, recuperand o mica parte din pierderile inregistrate in sedinta anterioara, informeaza Reuters.

Bursele europene au inchis in crestere, pe fondul unor date pozitive privind economia SUA

Bursele europene au inchis in crestere, marti, dupa publicarea mai multor date pozitive cu privire la economia SUA, care sustinut increderea privind perspectiva pentru cresterea economica globala, relateaza Reuters.

Bursele europene si-au reluat declinul

Bursele europene au revenit pe curs descendent ieri, in conditiile in care Spania se pregateste sa-si prezinte bugetul, iar presedintele Federal Reserve Bank of Philadelphia, Charles Plosser, a declarat ca este posibil ca a treia runda de relaxare cantitativa sa nu stimuleze cresterea economica.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )